PODRŠKA RIJEČKOM KREATIVNOM PODUZETNIŠTVU: gradonačelnik Marko Filipović posjetio galeriju Poneštrica

17.12.2021. 10:54 | Mozaik, Rijeka, Rijeka & Regija

Autor teksta: P. B., Foto: Grad Rijeka

U znak podrške riječkom poduzetništvu, ali i domaćim umjetnicima i proizvođačima, riječki gradonačelnik Marko Filipović i njegova zamjenica Sandra Krpan posjetili su galeriju Poneštrica u središtu grada.
Riječani, ali i brojni posjetitelji grada u Poneštrici mogu pronaći originalne radove umjetnika i kreativaca pretežno s područja Rijeke i okolice, a u ponudi je veliki izbor umjetničkih radova i originalnih riječkih suvenira.
Budući da je vrijeme darivanja i kupovine božićnih poklona, gradonačelnik i zamjenica kupili su prigodne poklone. U razgovoru s vlasnicom Poneštrice Željkom Barbarić razgovarali su i o budućim načinima još bolje promocije autohtonih riječkih suvenira i proizvoda. Rijeka posljednjih godina bilježi sve veći porast broja turista pa je važno i dalje razvijati ponudu autohtonih riječkih suvenira i proizvoda, „dašak Rijeke“ kojeg turisti za uspomenu nose iz grada na Rječini.

Povezane objave

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (153)

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (153)

PONEDJELJAK, 23. svibnja ZAMET, 14.00Iva Milardović (1942) DRENOVA, 15.00Zlatko Neralić (1965) SRIJEDA, 25. svibnja KOZALA, 11.00Dušan Kljenak (1956) Podatke je objavilo Komunalno društvo Kozala, Braće Hlača 2/a, Rijeka.    

Oftalmolozi iz Saudijske Arabije u posjetu JGL-u

Oftalmolozi iz Saudijske Arabije u posjetu JGL-u

U JGL-u su ugostili grupu oftalmologa iz Kraljevine Saudijske Arabije u okviru, kako je objašnjeno," strateškog smjera internacionalizacije i daljnjeg širenja poslovanja na globalnim tržištima". Posjet je uključio obilazak sterilnih proizvodnih pogona...

Pin It on Pinterest