Počinje prodaja sezonskih pretplata za kostrenska parkirališta

09.05.2022. 17:18 | Novosti, Regija, Rijeka & Regija

Foto: Općina Kostrena

Sljedećeg ponedjeljka počinje prodaja sezonskih pretplata za kostrenska parkirališta koja su tijekom sezone pod naplatom.

Sezonske pretplate važe za razdoblje od 1. lipnja do 30. rujna, a mogu se kupiti u službenim prostorijama KD Kostrena na adresi Žuknica 1b, na istočnoj strani Sportske dvorane. Od 6. lipnja sezonska pretplata moći će se kupiti i u naplatnoj kućici parkirališta iznad plaže Nova voda.

Cijene usluga ostaju nepromijenjene u odnosu na 2021. godinu. Sezonska pretplata za period od 1. 6. do 30. 9. za nerezidente Kostrene iznosi 400 kuna, za mještane Kostrene iznosi 100 kuna, dok je cijena za osobe s invaliditetom i hrvatske branitelje 50 kuna. Sezonska pretplata podrazumijeva neograničeno parkiranje vozila s pretplatom na kostrenskim parkiralištima s naplatom u navedenom periodu. Prilikom kupnje sezonske pretplate potrebno je predočiti prometnu dozvolu vozila i osobnu iskaznicu vlasnika ili korisnika vozila.

Povezane objave

Na riječkom Korzu održava se Team Work Days 2022.

Na riječkom Korzu održava se Team Work Days 2022.

Na riječkom Korzu u tijeku je  manifestacija Team work days 2022., javna prezentacija projektnih aktivnosti koje Zajednica tehničke kulture Rijeka provodi s učeničkim zadrugama Primorsko – goranske županije, a kroz koju se želi pojačati inovacijski impuls...

Žena od 67 godina krala iz trgovine kozmetiku vrijednu 2.900 kuna

Žena od 67 godina krala iz trgovine kozmetiku vrijednu 2.900 kuna

Službenici Prve policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 67-godišnjom hrvatskom državljankom zbog sumnje da je počinila krađu.Žena  se sumnjiči da je jučer oko 9,45 sati iz trgovine u središtu Rijeke ukrala  kozmetičke...

Pin It on Pinterest