Počinje naplata parkiranja na području Grada Kraljevice, izdaju se i povlaštene parkirališne karte

Foto: Visit Kraljevica

Iz Grada Kraljevice izvijestili su da od 5. srpnja počinje naplata parkiranja na parkirališnim površinama određenim odlukom o javnim parkiralištima na kojima se obavlja naplata, odnosno na području naselja Oštro. Na području Grada Kraljevice naplata parkinga se obavlja u jednoj zoni (I. zona).

Naplata parkiranja određena je do 15 rujna. Dnevno vrijeme naplate parkiranja je od 9 do 20 sati svaki dan u tjednu, bez obzira na blagdane i neradne dane. Naplata naknade za parkiranje na parkiralištu s naplatom obavlja se putem parkirnih automata (putem kovanica i kartičnog plaćanja putem POS terminala), putem SMS plaćanja na broj 708901, te putem Bmove web trgovine i mobilne aplikacije. Svi korisnici javnih parkirališta s naplatom imaju pravo na korištenje satne, dnevne i mjesečne parkirališne karte.

“Ukoliko Vam bude izdana dnevna parkirna karta kao kazna za neplaćanje parkinga ili ne produživanje trajanja parkinga, dužni ste ju platiti putem priložene uplatnice”, navode iz Grada Kraljevice.

Pravo na povlaštenu kartu imaju fizičke osobe koje imaju stalno mjesto prebivališta na području Grada Kraljevice i vozilo registrirano na svoje ime, te obrtnici ili pravne osobe koje koriste poslovni prostor na području Grada Kraljevice u zoni naplate parkiranja, te vozilo registrirano na svoje ime. Povlaštena parkirališna karta za 2024. godinu je besplatna.

Najčitanije


Povezane objave

POKOPI NA GROBLJIMA (888)

POKOPI NA GROBLJIMA (888)

SUBOTA, 20. SRPNJA 2024. ZAMET, 14.00: Biserka Nakić (1933) ZAMET, 12.00Slavka Gregorović (1940) DRENOVA, 10.00Koviljka Vukelić (1935) KASTAV, 10.00Gordana Padavić (1959) KASTAV, 11.00Edi  Sušanj (1962) BAKARAC, 11.00Ljubica Blažina (1961) KRALJEVICA,...

U boćariji Poljane održane Sportske igre umirovljenika

U boćariji Poljane održane Sportske igre umirovljenika

Sportske igre umirovljenika održane su u boćariji Poljane u povodu proslave Dana grada Opatije u organizaciji Udruge umirovljenika Opatija.Igre su natjecateljima ponudile odmjeravanje snaga u pikadu, kartama te muškom i ženskom boćanju. Uslijedila je...

Pin It on Pinterest