Pijani vozač kamiona iz Pule kažnjen sa 4.000 eura, našli mu i manju količinu droge

23.08.2023. 13:13 | Crna kronika, Novosti

Foto: MUP

Zahvaljujući pravovremenoj dojavi građana, policija je jučer oko 16.15 sati na čvoru Ravna Gora zaustavila 39-godišnjeg vozača teretnog vozila, pulskih registracijskih oznaka.

Naime, prema  zaprimljenoj  dojavi,  ovaj je vozač, krećući se u smjeru Rijeke autocestom A6, u zoni radova retrovizorom okrznuo drugo teretno vozilo. Postupajući po dojavi, teretno vozilo pulskih registracije  uočio je i zaustavio policijski službenik-motociklist iz Policijske postaje Vrbovsko. Zaustavljenom 39-godišnjem vozaču izmjerena je koncentracija alkohola od 2,85 promila alkohola nakon čega je priveden i zadržan u  prostorijama policije.

Danas je doveden na prekršajni odjel riječkog Općinskog suda gdje mu je nakon provedenog postupka izrečena presuda, novčana kazna u iznosu od 4.000 eura i zabrana upravljanja vozilom „C+E“ kategorije na rok od devet mjeseci.

Osim toga, oduzeta mu je manja količina droge, a  zbog  prekršaja iz domene Zakona o suzbijanju zlouporabe droga izrečena mu je novčana kazna. 

Najčitanije


Evo kako odabrati idealnu kremu za brijanje

Biti uredan i lijepo obrijan važan je dio imidža mnogih muškaraca. Stoga je važno znati kako odabrati idealnu kremu za brijanje. Samo s pravom kremom brijanje može biti ugodno i proći bez iritacija.

Pronađi svoj signature scent: top 10 parfema za muškarce

Miris koji ti najbolje odgovara ovisi o tvojoj koži, ali i osobnosti i stilu života. Zato pri odabiru savršenog parfema moraš obratiti pažnju na neke stvari.

S ovim parfemima kosa će ti mirisati predivno cijeli dan

Kosa upija molekule iz zraka. Zbog toga zadržava i razne mirise iz okoline. Mirisi dima ili kuhanja samo su neki od njih. Parfemi za kosu služe tome da se ti mirisi neutraliziraju, da se kosa osvježi i da lijepo miriši cijeli dan.

Povezane objave

POKOPI NA GROBLJIMA (888)

POKOPI NA GROBLJIMA (888)

SUBOTA, 20. SRPNJA 2024. ZAMET, 14.00: Biserka Nakić (1933) ZAMET, 12.00Slavka Gregorović (1940) DRENOVA, 10.00Koviljka Vukelić (1935) KASTAV, 10.00Gordana Padavić (1959) KASTAV, 11.00Edi  Sušanj (1962) BAKARAC, 11.00Ljubica Blažina (1961) KRALJEVICA,...

U boćariji Poljane održane Sportske igre umirovljenika

U boćariji Poljane održane Sportske igre umirovljenika

Sportske igre umirovljenika održane su u boćariji Poljane u povodu proslave Dana grada Opatije u organizaciji Udruge umirovljenika Opatija.Igre su natjecateljima ponudile odmjeravanje snaga u pikadu, kartama te muškom i ženskom boćanju. Uslijedila je...

Pin It on Pinterest