Pijani mladić teško ozlijedio djelatnika lokala na Žabici, pa pri uhićenju pružao otpor policajcima i vrijeđao ih

09.11.2021. 11:00 | Crna kronika

Autor teksta: Fiore Vežnaver, Foto: Fiore Vežnaver

Za nanošenje teške ozljede osumnjičen je 24-godišnjak nad kojim su kriminalističko istraživanje proveli službenici Prve policijske postaje Rijeka.
Prema dosad utvrđenom, mladić je u nedjelju kasno navečer, oko 23,30 sati, u vidno alkoholiziranom stanju ometao u radu djelatnike jednog ugostiteljskog objekta na riječkoj Žabici. Nakon što ga je 54-godišnji djelatnik udaljio, fizički ga je napao i teško ozlijedio. Nakon toga je napadač otišao s mjesta događaja, no policija ga je ubrzo pronašla nedaleko od poprišta događaja. Ozlijeđenom 54-godišnjaku pružena je liječnička pomoć, te je zbog zadobivenih ozljeda prevezen u KBC Rijeka.
Policija je objavila da je osumnjičeni mladić kazneno prijavljen riječkom Općinskom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.
Okrivljeni 24-godišnjak je prilikom uhićenja pružao otpor i pogrdnim riječima se obraćao policijskim službenicima, pa je zbog vrijeđanja i omalovažavanja službenih osoba i prekršajno prijavljen prema odredbama Zakona o prekršajnima protiv javnog reda i mira.

Povezane objave

Žena od 67 godina krala iz trgovine kozmetiku vrijednu 2.900 kuna

Žena od 67 godina krala iz trgovine kozmetiku vrijednu 2.900 kuna

Službenici Prve policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 67-godišnjom hrvatskom državljankom zbog sumnje da je počinila krađu.Žena  se sumnjiči da je jučer oko 9,45 sati iz trgovine u središtu Rijeke ukrala  kozmetičke...

Oružani prepad u trgovini na benzinskoj postaji na Viškovu

Oružani prepad u trgovini na benzinskoj postaji na Viškovu

Policija traga za razbojnikom koji je sinoć počinio oružani prepad u trgovini na benzinskoj postaji na Viškovu.Razbojništvo se dogodilo oko 23.30 sati, a izveo ga je maskirani pljačkaš koji je zaprijetio oružjem dvojici djelatnika, te iz blagajne ukrao...

Pin It on Pinterest