Bez vozačke dozvole i pijan ujutro vozio Jelenjem, policija traži kaznu od 2.640 eura

24.06.2024. 11:00 | Crna kronika, Novosti

Foto: MUP (ilustracija)

Vozač koji je upravljao vozilom uz 2,39 promila alkohola neslavni je rekorder vikenda po “maliganima” u prometu, po podacima koje je objavila Policijska uprava primorsko-goranska.
Riječ je o 52-godišnjem hrvatskom državljaninu koji je pijan za volanom zatečen proteklog petka, oko 9.50 sati, kada ga je zaustavila prometna policija na području Jelenja. Utvrdila je da vozilom upravlja ne samo pod utjecajem alkohola, već i i bez vozačke dozvole, odnosno bez položenog vozačkog ispita.

Zbog počinjenih prekršaja sankcioniran je u skladu s važećim zakonskim propisima i predložena mu je novčana kazna od najmanje 2.640 eura te izricanje zabrane upravljanja vozilom na rok od šest mjeseci.

Najčitanije


Evo kako odabrati idealnu kremu za brijanje

Biti uredan i lijepo obrijan važan je dio imidža mnogih muškaraca. Stoga je važno znati kako odabrati idealnu kremu za brijanje. Samo s pravom kremom brijanje može biti ugodno i proći bez iritacija.

Pronađi svoj signature scent: top 10 parfema za muškarce

Miris koji ti najbolje odgovara ovisi o tvojoj koži, ali i osobnosti i stilu života. Zato pri odabiru savršenog parfema moraš obratiti pažnju na neke stvari.

S ovim parfemima kosa će ti mirisati predivno cijeli dan

Kosa upija molekule iz zraka. Zbog toga zadržava i razne mirise iz okoline. Mirisi dima ili kuhanja samo su neki od njih. Parfemi za kosu služe tome da se ti mirisi neutraliziraju, da se kosa osvježi i da lijepo miriši cijeli dan.

Povezane objave

POKOPI NA GROBLJIMA (888)

POKOPI NA GROBLJIMA (888)

SUBOTA, 20. SRPNJA 2024. ZAMET, 14.00: Biserka Nakić (1933) ZAMET, 12.00Slavka Gregorović (1940) DRENOVA, 10.00Koviljka Vukelić (1935) KASTAV, 10.00Gordana Padavić (1959) KASTAV, 11.00Edi  Sušanj (1962) BAKARAC, 11.00Ljubica Blažina (1961) KRALJEVICA,...

U boćariji Poljane održane Sportske igre umirovljenika

U boćariji Poljane održane Sportske igre umirovljenika

Sportske igre umirovljenika održane su u boćariji Poljane u povodu proslave Dana grada Opatije u organizaciji Udruge umirovljenika Opatija.Igre su natjecateljima ponudile odmjeravanje snaga u pikadu, kartama te muškom i ženskom boćanju. Uslijedila je...

Pin It on Pinterest