Palikuča predstavio novi trenerski tandem na Rujevici: Odlučili smo se za Rijeku na riječki pogon

21.06.2022. 20:15 | Novosti, Sport

Foto: HNK Rijeka

Dragan Tadić i Fausto Budicin danas su na konferenciji za medije službeno predstavljeni kao nova imena koja će povesti Rijeku u novu sezonu. Obojica su ostavila dubok trag u dresu Rijeke, Dragan Tadić odigrao je 199 utakmica i osvojio dva Kupa Hrvatske, dok je Fausto Budicin upisao 158 nastupa.

– Sretan sam, velika odgovornost je pred nama. Hvala predsjedniku Damiru Miškoviću i Upravi, ne moram naglašavati koliko volim Rijeku. U klubu sam bio od pionira do seniora, osvojio dva Kupa Hrvatske, bio sam i pomoćni trener… Iznimna mi je čast i ponosan što sam ovdje, rekao je Dragan Tadić.

– Hvala svima koji su nam čestitali na imenovanju, drago mi je da su reakcije javnosti pozitivne i to je dodatna obaveza za nas da opravdamo povjerenje i potvrdimo da smo stručni i adekvatni da ispunimo ciljeve, ustvrdio je Fausto Budicin.

– U odluci što je najbolje za Rijeku, odlučili smo se za Rijeku na riječki pogon. Puno znanja, emocije,  strasti i ljubavi prema klubu i sigurni smo da smo dobro odabrali, rekao je Robert Palikuča, generalni menadžer za sport.

Cijelu konferenciju za medije pogledajte u videu.

Povezane objave

Pin It on Pinterest