Ozlijedio suprugu, fizički napao punicu i tasta te im prijetio, riječko tužiteljstvo predložilo za njega istražni zatvor

18.07.2023. 10:05 | Crna kronika, Novosti

Foto: Portal Burin

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci predložilo je da se odredi istražni zatvor 39-godišnjaku nakon što je ispitan u tužiteljstvu pod sumnjom da je počinio kaznena djela nasilja u obitelji, tjelesne ozljede i prijetnje.
Muškarac se sumnjiči da je od travnja prošle godine do ovih dana bio fizički i verbalno nasilan prema svojoj supruzi, a proteklog tjedna joj nanio više ozljeda. Osnovano se sumnja i da je istoga dana, protekle srijede, fizički nasrnuo i na tasta i punicu.
“Takvim postupanjem doveo ih je u ponižavajući položaj i kod njih izazvao osjećaj straha i nesigurnosti”, navode iz tužiteljstva.

Sucu istrage Županijskog suda u Rijeci podnesen je prijedlog da se osumnjičenom odredi istražni zatvor zbog opasnosti da bi, ostane li na slobodi, mogao utjecati na svjedoke (žrtve) i ponoviti kazneno djelo.

 

Najčitanije


Evo kako odabrati idealnu kremu za brijanje

Biti uredan i lijepo obrijan važan je dio imidža mnogih muškaraca. Stoga je važno znati kako odabrati idealnu kremu za brijanje. Samo s pravom kremom brijanje može biti ugodno i proći bez iritacija.

Pronađi svoj signature scent: top 10 parfema za muškarce

Miris koji ti najbolje odgovara ovisi o tvojoj koži, ali i osobnosti i stilu života. Zato pri odabiru savršenog parfema moraš obratiti pažnju na neke stvari.

S ovim parfemima kosa će ti mirisati predivno cijeli dan

Kosa upija molekule iz zraka. Zbog toga zadržava i razne mirise iz okoline. Mirisi dima ili kuhanja samo su neki od njih. Parfemi za kosu služe tome da se ti mirisi neutraliziraju, da se kosa osvježi i da lijepo miriši cijeli dan.

Povezane objave

POKOPI NA GROBLJIMA (888)

POKOPI NA GROBLJIMA (888)

SUBOTA, 20. SRPNJA 2024. ZAMET, 14.00: Biserka Nakić (1933) ZAMET, 12.00Slavka Gregorović (1940) DRENOVA, 10.00Koviljka Vukelić (1935) KASTAV, 10.00Gordana Padavić (1959) KASTAV, 11.00Edi  Sušanj (1962) BAKARAC, 11.00Ljubica Blažina (1961) KRALJEVICA,...

U boćariji Poljane održane Sportske igre umirovljenika

U boćariji Poljane održane Sportske igre umirovljenika

Sportske igre umirovljenika održane su u boćariji Poljane u povodu proslave Dana grada Opatije u organizaciji Udruge umirovljenika Opatija.Igre su natjecateljima ponudile odmjeravanje snaga u pikadu, kartama te muškom i ženskom boćanju. Uslijedila je...

Pin It on Pinterest