Općina Viškovo obilježila blagdan sv. Mateja, nagrađeni najbolji učenici

Foto: Općina Viškovo

U povodu obilježavanja blagdana svetog Mateja, zaštitnika Općine Viškovo, u sportskoj dvorani OŠ Sveti Matej Viškovo održana je prigodna svečanost na kojoj su nagrađeni učenici generacije 2021./2022. koji žive na području Viškova, kao i učenici koji su svih osam godina školovanja završili s izvrsnim uspjehom, a žive u Viškovu.

Načelnica Sanja Udović u svom je govoru podsjetila na niz projekata Općine, a kao najvažniji istaknula je gradnju nove skole zajedno s PGŽ.

“Ostvaren je niz projekata i pozitivnih stvari i u tom smjeru nastavljamo dalje”, rekao je zamjenik župana Vojko Braut govoreći o suradnji PGŽ-a i Općine te izdvojio projekte izgradnje škole i Kuću halubajskih zvončara. Uz čestitke nagrađenim učenicima, svim stanovnicima Općine čestitao je blagdan sv. Mateja.

Mladi Viškovljani Mario Vranković, Petra Petelin i Neo Vidmar nagrađeni su od Općine kao učenici generacija u svojim školama na Viškovu i Rijeci, a prigodne poklone dobilo je i 36 odlikaša OŠ Sveti Matej Viškovo i drugih škola u Rijeci.

U ime Primorsko-goranske županije svečanosti je prisustvovao i pročelnik Ureda županije Goran Petrc.

Povezane objave

Županija umirovljenicima poklanja  predstavu „Casabianca“

Županija umirovljenicima poklanja predstavu „Casabianca“

Primorsko-goranska županija tradicionalno poklanja predstavu umirovljenicima povodom njihovog dana. Tako će u srijedu, 28. rujna, u 16 sati u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku umirovljenici s područja županije moći pogledati predstavu „Casabianca“. Karte...

POKOPI NA GROBLJIMA (249)

POKOPI NA GROBLJIMA (249)

UTORAK, 27. RUJNA 2022. LOVRAN, 15.00Olga Petković (1935) KRIŽIŠĆE, 16.00Božidar Kučan (1958) VELI BRGUD, 13.00Celestin Afrić (1942) KLANA, 16.00Ivica Mrvčić (1954) SELCE, 13.00Marija Šimac (1932) NOVI VINODOLSKI, 16.00Tomislav Papić (1929) KRK,...

Pin It on Pinterest