Opatijski gradonačelnik primio dobitnike nagrada na Danima hrvatskog turizma

16.11.2023. 20:15 | Novosti, Opatija, Rijeka & Regija

Opatijski gradonačelnik Fernando Kirigin primio je danas dobitnike nagrada i priznanja na nedavno okončanim Danima hrvatskog turizma, najvećem nacionalnom događanju u organizaciji Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore.

Doris Kujundžić, dugogodišnja djelatnica Liburnia Hotels & Villas, osvojila je prestižnu nagradu „Čovjek – ključ uspjeha, djelatnik godine“ u kategoriji prodaja i marketing.

– Ja sam jedno od rijetke preostale djece naše tvrtke koja su tu od početka svog poslovnog puta. Uz ljubav prema poslu, pokazalo se da su mi trud i rad te pošten odnos prema partnerima donijeli rezultate, rekla je Doris Kujundžić.

Opatijski Hotel Ambasador dobitnik je nagrade u kategoriji poslovni turizam gdje se posebno vrednovala kvaliteta infrastrukture, inovativnost u konceptima organizacije poslovnih događanja, ali i broj sudionika koje privlače pojedina događanja.

Direktor hotela Mladen Kapović je kazao da Opatija dugi niz godina pokazuje izvrsnost kao kongresna destinacija te je hotel Ambasador u toj priči jedan od značajnijih čimbenika.

Opatija je ponijela priznanje „kongresna destinacija s tradicijom“ u kategoriji poslovnog turizma. Direktorica Turističke zajednice Opatija Suzi Petričić istaknula je iznimno dobre turističke rezultate u posezoni, u listopadu i studenom koji su uvertira u Advent.

– Tražena smo kongresna destinacija s cjelogodišnjim poslovanjem i bogatom incentive ponudom, istaknula je Petričić.

Goran Pavlović, menadžer za kongresni turizam u TZ Opatija, istaknuo je kako je, među ostalim, nagrada pripala Opatiji i zbog osobitog naglaska na održivost poslovanja hotela i turističkih agencija pri organizaciji kongresa.

– Održivost je danas temelj na kojem treba graditi daljnji razvoj. Mi smo pokrenuli niz edukacija za organizatore kongresa s naglaskom na smanjenje emisije CO2, štednju energije, očuvanje okoliša i smanjenje otpada, kazao je Pavlović.

Najčitanije

Povezane objave

Sanacija opožarenog područja Ljubavne cestice u Crikvenici

Sanacija opožarenog područja Ljubavne cestice u Crikvenici

Na području Ljubavne cestice u Crikvenici u idućih 15-ak dana provoditi će se radovi na sanaciji opožarenih površina.Radove će izvoditi Hrvatske šume, Šumarija Crikvenica, te će se u sklopu njih uklanjati izgorena stabla na području koje je stradalo...

Harlem Gospel Choir oduševio opatijsku publiku

Harlem Gospel Choir oduševio opatijsku publiku

Opatijska je publika sinoć imala priliku uživo osjetiti izuzetnu atmosferu harlemske crnačke kršćanske glazbe u domu kulture, centru Gervais. Festival Opatija je u Opatiju doveo najbolje i najpoznatije pjevače američkog gospela Harlem Gospel Choir.Harlem...

POKOPI NA GROBLJIMA (672)

POKOPI NA GROBLJIMA (672)

PONEDJELJAK, 11. PROSINCA 2023. ZAMET, 13.30Davor Stojković (1956) TRSAT, 14.30Borislav Čop (1932) KOZALA, 13.30Ksenija Žunić (1933) LOVRAN, 14.00Rosana Mihalić  KLANA, 14.00Josip Brmalj  CERNIK-ČAVLE, 14.00Ivka Dragojević  MILOHNIĆ, 14.00Ana Petrović...

U Kostreni se večeras pali druga adventska svijeća

U Kostreni se večeras pali druga adventska svijeća

Danas, u nedjelju, 10. prosinca, u 17 sati ispred crkve u Sv. Barbari bit će upaljena druga adventska svijeća. Iz Općine Kostrena pozivaju sve da im se pridruže.Druga adventska svijeća naziva se još i Betlehemska, u spomen na put Josipa i Marije prema...

Pin It on Pinterest