Oftalmolozi iz Saudijske Arabije u posjetu JGL-u

20.05.2022. 19:17 | Rijeka, Rijeka & Regija

Foto: JGL

U JGL-u su ugostili grupu oftalmologa iz Kraljevine Saudijske Arabije u okviru, kako je objašnjeno,” strateškog smjera internacionalizacije i daljnjeg širenja poslovanja na globalnim tržištima”. Posjet je uključio obilazak sterilnih proizvodnih pogona unutar JGL Pharma Valley kompleksa na Svilnom, te znanstveno-stručnu edukaciju na temu bolesti suhog oka.

„Bliski istok i tržišta regije Jugoistočna Azija već su dugi niz godina među ključnim područjima širenja B2B poslovanja JGL-a. Procijenili smo da su to tržišta s iznimnim potencijalom prodaje za dio našeg portfelja u strateškim terapijskim grupama oftalmologije, nazalnih sprejeva i dermatologije“, izjavila je Dunja Siuc Valković, direktorica globalnog razvoja poslovanja u JGL-u, dodajući kako je poslovanje kompanije na tržištu Saudijske Arabije započelo 2017. godine uspješnom registracijom Vizol S linije proizvoda.

„S partnerom za distribuciju ostvarili smo kvalitetne odnose i stvorili pretpostavke za daljnje širenje suradnje. Usprkos COVID-19 pandemiji, lansiranje je realizirano u posljednjem kvartalu 2020. godine, te smo do sada ostvarili prodaju od 450.000 pakiranja s jakim trendom rasta. Naime, zbog klimatske specifičnosti regije, prevalencija bolesti suhog oka u tamošnjoj je populaciji izrazito visoka, preko 30 posto. Stoga su naše Vizol S kapi, kao inovativna i tehnološki napredna terapija, dobro prihvaćene od strane liječnika propisivača o čemu svjedoči i posjeta grupe specijalista oftalmologa. U Rijeci smo ugostili njih 15 koji, nakon posjeta našem proizvodnom kompleksu, nisu krili oduševljenje visoko sofisticiranom tehnologijom u JGL pogonima, kao i inovativnim rješenjima koje kontinuirano razvijamo u dijelu terapije za oko i nos“, zaključila je Siuc Valković.

Povezane objave

Tihomir Pojer novi načelnik Druge policijske postaje Rijeka

Tihomir Pojer novi načelnik Druge policijske postaje Rijeka

Novi načelnik Druge policijske postaje Rijeka je Tihomir Pojer, policijski službenik koji je do sada bio raspoređen na poslovima u Sektoru kriminalističke policije, objavila je Policijska uprava primorsko-goranska. U obrazloženju rješenja, kojeg potpisuje...

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (178)

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (178)

PETAK, 24. lipnja 2022. KOZALA, 12.00Boris Lavrenčić (1953) DRAGA, 14.30Milan Cibić (1939) DRENOVA, 11.00Mate Antolos (1936) PONEDJELJAK, 27. lipnja KOZALA, 12.30Luka Ilić (1942) Podatke je objavilo Komunalno društvo Kozala, Braće Hlača 2/a, Rijeka. ...

Pin It on Pinterest