NOĆAS OŠTEĆEN BANKOMAT U OMIŠLJU: policija obavlja očevid i utvrđuje je li počinitelj uspio ukrasti novac

16.11.2021. 11:37 | Crna kronika

Autor teksta: Fiore Vežnaver, Foto: Fiore Vežnaver

Noćas je “oštećen bankomat na području Omišlja”, izvijestila je Policijska uprava primorsko-goranska. Policija ne iznosi detalje, no neslužbeno se saznaje kako je riječ o napadu na bankomat kako bi se opljačkao, a takvih slučajeva je već bilo niz u riječkoj makroregiji.
Dojavu o slučaju na otoku Krku policija je dobila noćas oko 2 sata.
“Trenutačno je u tijeku provedba očevida, a materijalna šteta utvrdit će se naknadno. Kriminalističko istraživanje se nastavlja radi pronalaska počinitelja i utvrđivanja svih relevantnih činjenica ovog događaja”, priopćili su iz policije.
Zasad nije poznato da li je počinitelj (ili više njih) uspio ukrasti novac iz bankomata i, ako jest, o kojoj se svoti radi.

Novi napad na bankomat u riječkoj makroregiji dogodio se četiri dana nakon što su u riječki zatvor smještena trojica koja su izvela veliku seriju uspješnih i neuspješnih pljački bankomata, ali hakerskom metodom. 

Povezane objave

Planuo požar na kući u Puntu, tehnički uzrok isključen

Planuo požar na kući u Puntu, tehnički uzrok isključen

Tehnički uzrok nastanka požara je isključen, izvijestila je policija nakon završetka očevida na mjestu požara u kojem je jučer oštećena kuća u izgradnji u Puntu. Očevid su proveli službenici Policijske postaje Krk u suradnji s protupožarnim inspektorom....

Pin It on Pinterest