OTKAZANO SUDBONOSNO DA: Ništa od subotnjeg vjenčanja Ivanke i Mrleta, mladenka dobila koronu

03.09.2021. 21:56 | Mozaik

Autor teksta: P. B., Foto: Instagram

Ništa od subotnjeg vjenčanja Ivanke Mazurkijević (49) i Damira Martinovića Mrleta (60), iz riječke grupe Let3. Loše vijesti stigle su, naime, dan uoči njihovog vjenčanja, koje je trebalo biti u subotu na pitoresknom otočiću San Marinu, nasuprot Novog Vinodolskog. Naime, Ivanka se u četvrtak nije osjećala dobro te se u petak išla testirati na koronu i, nažalost, test se pokazao pozitivnim, doznaje 24 sata iz organizacije.

Vjenčanje trebalo biti na pitoresknom otočiću 

– Malo je reći da su mladenci skroz razočarani, sve je bilo spremno, svi su se veselili posebnom danu kada su trebali izreći svoje sudbonosno da, no trenutačno je najbitnije da se mladenka oporavi – kratko kažu iz organizacije, koja je dala sve od sebe kako bi ovaj poseban dan protekao u najboljem ozračju.
Sve je do u detalje je bilo pomno planirano mjesecima unaprijed budući da se radi o nenaseljenom otočiću te je organizacija tim više bila zahtjevnija nego obično.

Propalo snimanje  spota dueta s Prljom

Naime, na navedenom otočiću nalazi se samo jedna crkvica te je uložen veliki trud kako bi se brodicama do njega dopremila sva potrebna oprema, od stolova i stolica, hrane, pića, dekoracija, struje, razglasa i svega ostalog što jednu svadbu čini nezaboravnom. Na dugo očekivanoj svadbi se ujedno trebao snimiti i spot premijernog dueta Ivanke i Zorana Prodanovića Prlje, no i to će morati pričekati Ivankino ozdravljenje.
Vjenčanje je odgođeno do daljnjega, a nama preostaje Ivanki poželjeti što brži oporavak i što skoriji novi dan u kojem će proslaviti svoje uplovljavanje u nove vode zajedničkog života, pišu 24 sata.

Povezane objave

Simfonijski koncert   u „Zajcu“

Simfonijski koncert u „Zajcu“

Koncertom Riječkog simfonijskog orkestra „Schönberg, Brahms“ što je na programu HNK Ivana pl. Zajca u ponedjeljak, 16. svibnja, s početkom u 19.30 sati dirigirat će maestro Valentin Egel, a kao solistica nastupiti mezzosopranistica Dubravka Šeparović...

Izložba “More spaja” na riječkom Korzu

Izložba “More spaja” na riječkom Korzu

Na izložbenim panoima na riječkom Korzu otvorena je izložba “More spaja” u organizaciji Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka i Građanskog muzejskog vijeća.Izložba prezentira predmete izronjene iz riječke luke u sklopu eko-ronilačke...

Otvorena izložba „Ukrajina u srcu“

Otvorena izložba „Ukrajina u srcu“

U organizaciji Kulturnog društva Rusina i Ukrajinaca „Rušnjak“ Primorsko-goranske županije, u prostoru Narodne čitaonice u Rijeci otvorena je izložba „Ukrajina u srcu“.Na izložbi koja traje do 19. travnja izloženi su radovi Vladimira Provčija, Mirte...

Pin It on Pinterest