NESVAKIDAŠNJA NESREĆA: Maloljetnik za volanom, teško stradao 34-godišnjak koji se teško pijan vozio – na autu

23.08.2021. 20:57 | Crna kronika

Autor teksta: Fiore Vežnaver, Foto: Fiore Vežnaver

Nesvakidašnja prometna nesreća zabilježena je proteklog vikenda u Gorskom kotaru: teško je ozlijeđen mlađi muškarac koji se vozio – na automobilu!
Policijska uprava primorsko-goranska izvijestila je da se udes dogodio u nedjelju oko 17.15 sati na na širem području Brod Moravica. Ozbiljno je nastradao 34-godišnji hrvatski državljanin, koji se – kako navodi policija – “nepropisno vozio na osobnom vozilu marke volkswagen, riječkih registracijskih oznaka”. Da stvar bude bolja, automobilom je upravljao maloljetnik koji, naravno, nema vozačku dozvolu. Očevid je pokazao da je malodobnik uslijed neprilagođene brzine u zavoju izletio s kolnika, te automobilom udario u betonski rubnik, a zatim i u metalnu ogradu.
Nakon ukazane mu pomoći na mjestu događaja stradali 34-godišnjak je prevezen u KBC Rijeka. Ispostavilo se kako je činjenici da se vozio na automobilu, a ne sjedeći u putničkoj kabini, zacijelo “kumovala” okolnost da je tada bio teško pijan. Izmjereno mu je, naime, 2,9 promila alkohola u krvi.
Maloljetniku, hrvatskom državljaninu, koji je upravljao vozilom slijedi kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo – izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.

Povezane objave

Planuo požar na kući u Puntu, tehnički uzrok isključen

Planuo požar na kući u Puntu, tehnički uzrok isključen

Tehnički uzrok nastanka požara je isključen, izvijestila je policija nakon završetka očevida na mjestu požara u kojem je jučer oštećena kuća u izgradnji u Puntu. Očevid su proveli službenici Policijske postaje Krk u suradnji s protupožarnim inspektorom....

Pin It on Pinterest