NESREĆA KOD TUNELA UČKA UZELA I DRUGU ŽRTVU: u bolnici preminulo dijete teško ozlijeđeno u frontalnom sudaru

20.08.2023. 12:14 | Crna kronika, Novosti

Foto: Portal Burin (ilustracija)

Jučerašnja teška prometna nesreća kod tunela Učka, u kojoj je na mjestu događaja smrtno stradao 37-godišnji državljanin Njemačke, uzela je, nažalost, još jednu žrtvu. Unatoč pruženoj liječničkoj pomoći, u bolnici je preminulo dijete teško ozlijeđeno u prometnoj nesreći.
Dijete i poginuli vozač nalazili su se u istom automobilu u trenutku frontalnog sudara. U nesreći je ozlijeđeno još pet osoba; drugo dvoje putnika (53 i 60 godina) iz vozila kojim je upravljao vozač koji je preminuo na mjestu prometne nesreće je  teško ozlijeđeno, dok su vozač (25 godina) i dva putnika (32 i 33 godine) iz drugog osobnog vozila lakše ozlijeđeni. Svi stradalnici su njemački državljani. 
Kao što smo već izvijestili, do tragične nesreće došlo je jučer oko 4 sata, u blizini tunela Učka, s “riječke strane”, kada su se frontalno sudarili automobili “toyota” i BMW, oba njemačke registracije.
Policija je izvijestila kako se nesreća dogodila u trenucima kada je vozač, koji će izgubiti život, upravljao automobilom u smjeru Matulja, “nepropisno se krećući kolničkim trakom namijenjenim za promet vozila iz suprotnog smjera”. Tada je došlo do sudara s osobnim vozilom, također njemačkih registracijskih oznaka, koje se propisno kretalo u smjeru Pule.

Najčitanije


Evo kako odabrati idealnu kremu za brijanje

Biti uredan i lijepo obrijan važan je dio imidža mnogih muškaraca. Stoga je važno znati kako odabrati idealnu kremu za brijanje. Samo s pravom kremom brijanje može biti ugodno i proći bez iritacija.

Pronađi svoj signature scent: top 10 parfema za muškarce

Miris koji ti najbolje odgovara ovisi o tvojoj koži, ali i osobnosti i stilu života. Zato pri odabiru savršenog parfema moraš obratiti pažnju na neke stvari.

S ovim parfemima kosa će ti mirisati predivno cijeli dan

Kosa upija molekule iz zraka. Zbog toga zadržava i razne mirise iz okoline. Mirisi dima ili kuhanja samo su neki od njih. Parfemi za kosu služe tome da se ti mirisi neutraliziraju, da se kosa osvježi i da lijepo miriši cijeli dan.

Povezane objave

POKOPI NA GROBLJIMA (888)

POKOPI NA GROBLJIMA (888)

SUBOTA, 20. SRPNJA 2024. ZAMET, 14.00: Biserka Nakić (1933) ZAMET, 12.00Slavka Gregorović (1940) DRENOVA, 10.00Koviljka Vukelić (1935) KASTAV, 10.00Gordana Padavić (1959) KASTAV, 11.00Edi  Sušanj (1962) BAKARAC, 11.00Ljubica Blažina (1961) KRALJEVICA,...

U boćariji Poljane održane Sportske igre umirovljenika

U boćariji Poljane održane Sportske igre umirovljenika

Sportske igre umirovljenika održane su u boćariji Poljane u povodu proslave Dana grada Opatije u organizaciji Udruge umirovljenika Opatija.Igre su natjecateljima ponudile odmjeravanje snaga u pikadu, kartama te muškom i ženskom boćanju. Uslijedila je...

Pin It on Pinterest