Näis Djouahra novi igrač Rijeke, stigao je iz B momčadi Real Sociedada

02.08.2022. 15:41 | Novosti, Sport

Foto: HNK Rijeka

Näis Djouahra novi je igrač Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka. Djouahra je u redove Rijeke stigao iz španjolskog Real Sociedada, B momčadi, za koju je odigrao 68 utakmica. Igra na poziciji krilnog igrača.

– Rijeka je jedan dobar projekt za mene. Možemo imati jednu dobru sezonu. Ovo je jedna mlada ekipa, mislim da ću ovdje naučiti puno stvari i napraviti nešto više za sebe u nogometu, rekao je Näis Djouahra nakon potpisa ugovora.
Näis je već u nedjelju prisustvovao utakmici Rijeke i Gore.

– Gledao sam utakmicu, navijači su nevjerojatni. Odlična atmosfera, sviđa mi se što je cijeli klub uz ekipu. Što se tiče ekipe, ima puno odličnih igrača koji vole igrati s loptom i napadački su orijentirani. To je igra koju volim, rekao je Näis Djouahra.
Djouahra, rođen u Francuskoj, ima francusko i alžirsko državljanstvo. Prema Transfermarktu, trenutna tržišna vrijednost Djouahra iznosi 1,5 milijuna eura, čime spada u grupu najvrednijih igrača Rijeke.

Cijelu izjavu pogledajte u videu.

COVID-19 RH

Posljednja izmjena: Loading…
Novooboljeli0
Broj umrlih0
Aktivni slučajevi0

Povezane objave

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (211)

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (211)

SUBOTA, 13. kolovoza 2022. ZAMET, 13.00Angela Mitrović (1931) UTORAK, 16. kolovoza DRENOVA, 14.30Ignac Vremarić (1963) SRIJEDA, 17. kolovoza TRSAT, 12.30Anamarija Ivančić (1938) Podatke je objavilo Komunalno društvo Kozala, Braće Hlača 2/a, Rijeka. ...

Pin It on Pinterest