Na Veliku Gospu preregulacija prometa na Trsatu

12.08.2022. 11:20 | Rijeka, Rijeka & Regija

Foto: Grad Rijeka

Povodom blagdana Velike Gospe u ponedjeljak, 15. kolovoza, provest će se preregulacija prometa na području Trsata.

U vremenu od 6 sati do 22 sata preregulacija prometa obuhvatit će zabranu prometa sljedećim prometnicama:

  • Šetalištem Joakima Rakovca, od raskrižja na Parizu do Frankopanskog trga,
  • Radićevom ulicom,
  • Ulicom fra Serafina Schona,
  • Ulicom Draga Šćitara, od raskrižja s Marohnićevom ulicom do Ulice fra Serafina Schona,
  • Frankopanskim trgom i
  • Ulicom Slavka Krautzeka, od Frankopanskog trga do raskrižja s Marohnićevom ulicom.

Zabrana prometa ne odnosi se na vozila hitnih odnosno interventnih službi te na taksi vozila i autobuse javnog gradskog prijevoza.

Posjetitelji Trsatskog svetišta pozvani su da se koriste javnim gradskim prijevozom, odnosno autobusima Autotroleja na linijama 8 i 2 koje prometuju do Trsata.

Naime, na liniji 2 i liniji 8, te pomoćnim autobusima koji će prometovati na relaciji Žabica – Trsat bit će organiziran besplatan prijevoz.

Stajalište “Trsat crkva” se ukida u trajanju od 6 – 22 sata, a ukrcaj i iskrcaj putnika obavljat će se na peronu uz prometnicu.

Vozila s izdanim akreditacijama moći će parkirati isključivo na parkiralištu Fortica (parkiralište Svetišta kod Spomen kosturnice). Vozila s akreditacijama i taksi vozila moći će do Trsatskog svetišta dolaziti isključivo smjerom Mihanovića ulica – Marohnićeva ulica  – Ulica Drage Šćitara – Ulica fra Serafina Schona.

Povezane objave

Županija umirovljenicima poklanja  predstavu „Casabianca“

Županija umirovljenicima poklanja predstavu „Casabianca“

Primorsko-goranska županija tradicionalno poklanja predstavu umirovljenicima povodom njihovog dana. Tako će u srijedu, 28. rujna, u 16 sati u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku umirovljenici s područja županije moći pogledati predstavu „Casabianca“. Karte...

POKOPI NA GROBLJIMA (249)

POKOPI NA GROBLJIMA (249)

UTORAK, 27. RUJNA 2022. LOVRAN, 15.00Olga Petković (1935) KRIŽIŠĆE, 16.00Božidar Kučan (1958) VELI BRGUD, 13.00Celestin Afrić (1942) KLANA, 16.00Ivica Mrvčić (1954) SELCE, 13.00Marija Šimac (1932) NOVI VINODOLSKI, 16.00Tomislav Papić (1929) KRK,...

Pin It on Pinterest