Na riječkim parkiralištima postavljeno 40 novih parkirnih automata, plaća se isključivo karticama

01.08.2023. 10:12 | Novosti, Rijeka, Rijeka & Regija

Foto: Rijeka plus

Na području parkirališnih lokacija u gradu Rijeci kompletirano je postavljanje novih digitalnih automata, te je tako korisnicima na raspolaganju  40 novih parkirnih automata, navode iz Rijeka plusa te dodaju da se ovime olakšava  kupnja parkirnih karata i  dodatno podiže nivo usluge.

“Izrazito nam je drago što su korisnici dobro prihvatili nove parkirne automate, te su ih u nedavnoj anketi Rijeka plusa ocijenili odličnom ocjenom”, rekla je Dragana Šmitran Babić, voditeljica Odjela za odnose s javnošću Rijeka plusa. “Osluškivali smo mišljenja naših korisnika, te je primijećeno kako neki od njih žale za automatima kojima se plaćalo kovanicama. No, i tu ima rješenja. Za one koji ne žele kupovati parkirne karte aplikacijama, ili bankovnim karticama, te i dalje preferiraju plaćanje gotovinom, na raspolaganju stoji  kupnja parkirnih karata putem kioska Tiska ili iNovina, napominje Šmitran Babić.

Kupnja na novim automatima je jednostavna: prilikom kupnje parkirne karte, potrebno je na zaslonu automata izabrati satnu ili cjelodnevnu kartu, te unijeti  registarsku oznaku vozila koje koristi parkirno mjesto. Na novim parkirnim automatima, plaćanje se vrši isključivo bankovnim karticama (kreditnim i debitnim) Visa i Mastercard karticama. Automat će nakon plaćanja izdati parkirnu kartu koju nije potrebno ostavljati u vozilu.

Najčitanije


Povezane objave

POKOPI NA GROBLJIMA (888)

POKOPI NA GROBLJIMA (888)

SUBOTA, 20. SRPNJA 2024. ZAMET, 14.00: Biserka Nakić (1933) ZAMET, 12.00Slavka Gregorović (1940) DRENOVA, 10.00Koviljka Vukelić (1935) KASTAV, 10.00Gordana Padavić (1959) KASTAV, 11.00Edi  Sušanj (1962) BAKARAC, 11.00Ljubica Blažina (1961) KRALJEVICA,...

U boćariji Poljane održane Sportske igre umirovljenika

U boćariji Poljane održane Sportske igre umirovljenika

Sportske igre umirovljenika održane su u boćariji Poljane u povodu proslave Dana grada Opatije u organizaciji Udruge umirovljenika Opatija.Igre su natjecateljima ponudile odmjeravanje snaga u pikadu, kartama te muškom i ženskom boćanju. Uslijedila je...

Pin It on Pinterest