Kod Ravne Gore i Vrbovskog uhićena dvojica krijumčara migranata, jedan u bijegu imao prometnu nesreću, četvero ozlijeđenih

12.09.2023. 10:04 | Crna kronika, Novosti

Foto: MUP (ilustracija)

Službenici policijskih postaja Vrbovsko i Delnice proveli su kriminalističko istraživanje nad rumunjskim i sirijskim državljaninom zbog krijumčarenja migranata.
Delnički policajci su jučer poslijepodne uhitili državljanina Sirije koji je upravljao osobnim vozilom, njemačkih registracijskih oznaka, u kojem se nalazilo pet stranih državljana. Sirijac se oglušio o zvučne i svjetlosne signale policijskih službenika koji su ga pokušali zaustaviti, a onda je kod čvora Ravna Gora na autocesti Rijeka – Zagreb automobilom udario u ublaživač udara, “crash amortizer”, gdje se i zaustavio. U prometnoj nesreći su vozač i troje stranih državljana zadobili lakše ozljede, te im je pružena liječnička pomoć u KBC-u Rijeka.
Jučer ujutro je su pak policajci na autocesti A6 kod Vrbovskog zaustavili državljanina Rumunjske dok je upravljao osobnim vozilom, također njemačkih nacionalnih oznaka, u kojem se nalazilo osam stranih državljana.
Svi zatečeni strani državljani, migranti, zatražili su međunarodnu zaštitu i upućeni su u Prihvatilište za tražitelje međunarodne zaštite.
Osumnjičenici će pak uz kaznenu prijavu biti predani pritvorskom nadzorniku, naveli su iz policije.

 

Najčitanije


Evo kako odabrati idealnu kremu za brijanje

Biti uredan i lijepo obrijan važan je dio imidža mnogih muškaraca. Stoga je važno znati kako odabrati idealnu kremu za brijanje. Samo s pravom kremom brijanje može biti ugodno i proći bez iritacija.

Pronađi svoj signature scent: top 10 parfema za muškarce

Miris koji ti najbolje odgovara ovisi o tvojoj koži, ali i osobnosti i stilu života. Zato pri odabiru savršenog parfema moraš obratiti pažnju na neke stvari.

S ovim parfemima kosa će ti mirisati predivno cijeli dan

Kosa upija molekule iz zraka. Zbog toga zadržava i razne mirise iz okoline. Mirisi dima ili kuhanja samo su neki od njih. Parfemi za kosu služe tome da se ti mirisi neutraliziraju, da se kosa osvježi i da lijepo miriši cijeli dan.

Povezane objave

POKOPI NA GROBLJIMA (888)

POKOPI NA GROBLJIMA (888)

SUBOTA, 20. SRPNJA 2024. ZAMET, 14.00: Biserka Nakić (1933) ZAMET, 12.00Slavka Gregorović (1940) DRENOVA, 10.00Koviljka Vukelić (1935) KASTAV, 10.00Gordana Padavić (1959) KASTAV, 11.00Edi  Sušanj (1962) BAKARAC, 11.00Ljubica Blažina (1961) KRALJEVICA,...

U boćariji Poljane održane Sportske igre umirovljenika

U boćariji Poljane održane Sportske igre umirovljenika

Sportske igre umirovljenika održane su u boćariji Poljane u povodu proslave Dana grada Opatije u organizaciji Udruge umirovljenika Opatija.Igre su natjecateljima ponudile odmjeravanje snaga u pikadu, kartama te muškom i ženskom boćanju. Uslijedila je...

Pin It on Pinterest