Momčad Rijeke otputovala za Lille na čelu s Radomirom Đalovićem, ekipu bi u petak trebao preuzeti novi trener Željko Sopić

23.08.2023. 11:30 | Novosti, Sport

Foto: HNK Rijeka, HNK Gorica

Nogometaši Rijeke danas su otputovali za Lille, gdje ih u četvrtak (20 sati) očekuje prva utakmica playoffa Konferencijske lige.

Prije polaska u Francusku održana je konferencija za medije.

– Čeka nas bitna utakmica za nas, igramo protiv ozbiljne ekipe koja ima jako puno kvalitetnih igrača. Ne vidim razloga da ne odigramo pravu mušku utakmicu i izvučemo dobar rezultat za uzvrat, rekao je Radomir Đalović koji će voditi momčad nakon odlaska Sergeja Jakirovića.

– Imao sam osjećaj i pripadnost klubu i normalno mi je da sam ostao. Igrači su profesionalci i ova utakmica je za njih velika nagrada. Hvala navijačima koji su nas došli podržati u utorak i koji su nam dali veliki podstrek. Znali smo da su uz nas, ali ovim dečkima to jako puno znači. Odigrat ćemo za njih, Rijeku, ali i cijeli hrvatski nogomet, rekao je Radomir Đalović.

Oko pitanja novog trenera očitovao se sportski direktor Darko Raić Sudar.

– Usmeno smo se dogovorili s novim trenerom, da bi se sve to ostvarilo Željko Sopić mora raskinuti ugovor s Goricom. Moram naglasiti da smo mi prvo kontaktirali Goricu. Imamo dobar odnos s predsjednikom Nenadom Črnkom, ispregovarali smo između klubova sve i tek smo onda kontaktirali trenera i ponudili smo suradnju. Ako bude sve u redu, on bi u petak službeno trebao preuzeti ekipu, rekao je Darko Raić Sudar, sportski direktor HNK Rijeka.

U videu pogledajte konferenciju za medije.

Najčitanije

Povezane objave

POKOPI NA GROBLJIMA (601)

POKOPI NA GROBLJIMA (601)

ČETVRTAK, 28. RUJNA 2023. KOZALA, 11.30Željko Olujić (1969) DRENOVA, 14.30Branko Magaš (1955) CERNIK-ČAVLE, 15.00Ksenija Broznić (1935) JELENJE, 15.00Šimun Majer (1935) LIČ, 16.00Spomenka Milošević (1951) PETAK, 29. RUJNA 2023. KOZALA, 11.30Božica Pilepić...

Pin It on Pinterest