Luka Ivančić više nije generalni direktor Rijeke: “Za mene ovo nije zbogom, već samo doviđenja”

01.02.2023. 11:22 | Novosti, Sport

Foto: HNK Rijeka

Luka Ivančić više nije generalni direktor Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka, izvijestili su danas iz kluba. Ivančić je funkciju generalnog direktora obavljao od srpnja 2018. godine, kada je na toj funkciji naslijedio Vladu Čohara.

– Želim se zahvaliti predsjedniku kluba Damiru Miškoviću. Kao što sam istaknuo kad sam dolazio na funkciju direktora, bila mi je čast preuzeti ovu funkciju i predsjednik je sve ove godine svesrdno podržavao i poticao u mom radu. Želim se zahvaliti i svim članovima Uprave i Nadzornog odbora, kao i cijelom sportskom segmentu koji je proteklih godina ostvarivao sjajne rezultate. Želim se posebno zahvaliti na predanom radu cijeloj Radnoj zajednici s kojom sam imao prilike najbliže surađivati proteklih godina, kao i svim djelatnicima Stadiona Kantrida koji svakog dana naporno rade na održavanju cijelog kampa HNK Rijeka. Hvala svim našim sponzorima, dobavljačima, partnerima, suradnicima… Naravno, hvala i svim navijačima na podršci, bili su i ostali uz nas i u dobrim i u lošim trenucima, rekao je na oproštaju Luka Ivančić.

– Gledajući unatrag, mogu reći da su mi najdraži trenuci sigurno bili osvajanje dvaju Kupova Hrvatske kao i plasman u skupine Europske lige kojeg smo ostvarili u dosta teškim uvjetima i sezoni koju je obilježila korona. Bilo je tu puno izazova kroz godine koje smo uspješno prebrodili. Za mene ovo nije nikako zbogom, već samo doviđenja. Ono što je sigurno da ću i dalje ostati veliki navijač Rijeke i da ću svakom prilikom dolaziti na utakmice jer u HNK Rijeka sam prije svega proteklih godina stekao puno prijatelja. Cijelom klubu želim sve najbolje u daljnjem radu i puno uspjeha na sportskom terenu, zaključio je Luka Ivančić.

Najčitanije


Povezane objave

POKOPI NA GROBLJIMA (863)

POKOPI NA GROBLJIMA (863)

PONEDJELJAK, 24. LIPNJA 2024. DRENOVA, 10.30: Jelica Lelas (1949) PUNAT, 18.00Anica Orlić  ŽEGOTI, 15.00Mile Todorović (1943) KAMPOR, 18.00Ruža Kuparić (1945) VRPOLJE, 17.00Milka Štrbac (1935) UTORAK, 25. LIPNJA 2024. KOZALA, 14.30Petra Medved...

Hrvatski košarkaši pobijedili Poljsku na turniru u Opatiji

Hrvatski košarkaši pobijedili Poljsku na turniru u Opatiji

Članovi hrvatske košarkaške reprezentacije odmjerili su danas snage s reprezentacijom Poljske u utakmici odigranoj u dvorani "Marino Cvetković", u sklopu međunarodnog turnira. Susret je okončan pobjedom hrvatskih košarkaša rezultatom 82:68.Turnir se u...

Pin It on Pinterest