Lepinjica: Jedva čekam uzvratnu utakmicu, treba biti još malo hrabriji

20.08.2021. 18:14 | Sport

Autor teksta: Fiore Vežnaver, Foto: HNK Rijeka

Samo su sekunde dijelile Rijeku od velike pobjede nad PAOK-om u Solunu. Nažalost, autogol u posljednjim sekundama utakmice anulirao je značajan zgoditak kojim je daroviti riječki veznjak bljesnuo na utakmici i šokirao desetak tisuća gledatelja na stadionu koji inače može primiti  triput više ljudi. 

Ivan Lepinjica u 33. minuti primio je loptu, napravio nekoliko koraka i potegnuo. Lopta se uskoro našla u mreži PAOK-a za veliko slavlje nogometaša Rijeke i četvrti gol mladog nogometaša u dresu Rijeke.

– Vidjeli smo da se može igrati protiv njih, treba biti još malo hrabriji. Bit će nam žao zbog gola jer to bi bio veliki plus za uzvrat. Jedva čekam uzvratnu utakmicu, rekao je Ivan Lepinjica, čiju izjavu prenosi HNK Rijeka.

Povezane objave

S opatijske rive startao 29. Rally Opatija

S opatijske rive startao 29. Rally Opatija

Na opatijskoj rivi danas je održan ceremonijalni start 29. Rallyja Opatija. Natjecatelje su ispratili te im poželjeli puno sportskog uspjeha opatijska dogradonačelnica Kristina Đukić, predsjednik Sportskog saveza grada Opatije Dragutin Galina i član...

Marinko Koljanin novi privremeni trener Orijenta 1919

Marinko Koljanin novi privremeni trener Orijenta 1919

Marinko Koljanin novi je, privremeni trener Orijenta 1919, nakon što je proteklog vikenda dosadašnji trener Edo Flego podnio ostavku, u svjetlu vrlo loših proljetnih rezultata kluba s Krimeje. Obznanjeno je to na konferenciji za novinare na kojoj je...

Pin It on Pinterest