Lažno prijavio pucanje iz oružja i da mu susjed ozbiljno prijeti

10.07.2024. 11:38 | Crna kronika, Novosti

Službenici Policijske postaje Krk dovršili su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo “lažna uzbuna“. Sumnjiči se da je 4. svibnja ove godine u 23:17 sati s mobilnog telefona nazvao policiju na broj 192 i naveo da se nalazi u mjestu u blizini grada Krka te da svjedoči pucanju iz oružja, kao i da mu je susjed uputio ozbiljne prijetnje. Policijski službenici su žurno došli u mjesto koje je osumnjičenik naveo, ali nisu naišli ni na kakvu svađu ili pucanje iz oružja, odnosno nisu utvrdili nikakvo kazneno djelo ili prekršaj.

Osumnjičenik je do ovog tjedna bio nedostupan policiji pa je jučer priveden na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je dojava 42-godišnjaka u potpunosti bila neistinita. Time je lažno alarmirao policiju, a i iskoristio bez dozvole osobne podatke svog susjeda, povezujući ga za izmišljeni događaj prijetnje i narušavanja javnog reda i mira. Nakon završetka kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni 42-godišnjak je kazneno prijavljen državnom odvjetništvu. Sankcioniran je i prekršajno prema odredbama Zakona o prebivalištu.

Najčitanije


Evo kako odabrati idealnu kremu za brijanje

Biti uredan i lijepo obrijan važan je dio imidža mnogih muškaraca. Stoga je važno znati kako odabrati idealnu kremu za brijanje. Samo s pravom kremom brijanje može biti ugodno i proći bez iritacija.

Pronađi svoj signature scent: top 10 parfema za muškarce

Miris koji ti najbolje odgovara ovisi o tvojoj koži, ali i osobnosti i stilu života. Zato pri odabiru savršenog parfema moraš obratiti pažnju na neke stvari.

S ovim parfemima kosa će ti mirisati predivno cijeli dan

Kosa upija molekule iz zraka. Zbog toga zadržava i razne mirise iz okoline. Mirisi dima ili kuhanja samo su neki od njih. Parfemi za kosu služe tome da se ti mirisi neutraliziraju, da se kosa osvježi i da lijepo miriši cijeli dan.

Povezane objave

POKOPI NA GROBLJIMA (888)

POKOPI NA GROBLJIMA (888)

SUBOTA, 20. SRPNJA 2024. ZAMET, 14.00: Biserka Nakić (1933) ZAMET, 12.00Slavka Gregorović (1940) DRENOVA, 10.00Koviljka Vukelić (1935) KASTAV, 10.00Gordana Padavić (1959) KASTAV, 11.00Edi  Sušanj (1962) BAKARAC, 11.00Ljubica Blažina (1961) KRALJEVICA,...

U boćariji Poljane održane Sportske igre umirovljenika

U boćariji Poljane održane Sportske igre umirovljenika

Sportske igre umirovljenika održane su u boćariji Poljane u povodu proslave Dana grada Opatije u organizaciji Udruge umirovljenika Opatija.Igre su natjecateljima ponudile odmjeravanje snaga u pikadu, kartama te muškom i ženskom boćanju. Uslijedila je...

Pin It on Pinterest