Kreće sezona klizanja na Morskoj pahuljici, otvorenje sutra popodne

25.11.2021. 15:52 | Rijeka, Rijeka & Regija

Autor teksta: P. B., Foto: Grad Rijeka

Kreće nova sezona klizanja na Morskoj pahuljici: otvorenje riječkog klizališta zakazano je za sutra, u petak, u 16 sati. U povodu otvorenja nove sezone klizanja, svim posjetiteljima bit će omogućeno besplatno klizanje sve do 22 sata.

Tvrtka Gloster u suradnji s Gradom Rijeka organizator je klizališta „Morska pahuljica“ na Gatu Karoline Riječke. Kao i dosadašnjih godina, Odjel gradske uprave za odgoj i školstvo Grada Rijeke omogućit će besplatno klizanje i najam klizaljki učenicima riječkih škola.

Besplatna škola klizanja 

Sva djeca s područja Grada Rijeke moći će kao i dosadašnjih godina tijekom zimskih praznika besplatno pohađati Školu klizanja u organizaciji Doma mladih Rijeka, a detaljnije informacije o prijavama bit će objavljene na mrežnim stranicama Doma mladih Rijeka.

Radno vrijeme klizališta za škole s područja Grada Rijeke bit će radnim danima od 8 do 16 sati. Građanima su na raspolaganju termini u popodnevnim satima i to radnim danima od 16 do 22 sata, a subotom i nedjeljom od 10 do 22 sata. Na Badnjak i Staru godinu klizalište će raditi skraćeno. Cijena sata klizanja iznosi 20 kuna, a cijena najma klizaljki je 10 kuna.

Doček svetog Nikole 

Morska pahuljica bit će otvorena do 15. siječnja. Uz Grad Rijeku, rad klizališta i ove godine podupire INA. Program klizališta kojem se posebno raduju najmlađi posjetitelji je doček svetog Nikole koji će se održati u ponedjeljak 6. prosinca u 18 sati, uz podjelu darova i prigodan program plesne udruge Ri dance.

U skladu s preporučenim epidemiološkim mjerama, za cijelo vrijeme boravka na prostoru klizališta obavezno je pravilno nošenje zaštitne maske i pridržavanje svih ostalih mjera i preporuka poput držanja razmaka i dezinfekcije ruku na ulazu u klizalište. Dezinfekcija opreme provodit će se nakon svakog korištenja. Najveći dozvoljeni broj klizača koji istovremeno može boraviti na ledu je 50.

Povezane objave

Na riječkom Korzu obilježen Svjetski dan nepušenja

Na riječkom Korzu obilježen Svjetski dan nepušenja

Otvorenjem izložbe radova učenika riječkih osnovnih škola na postamentima na Korzu, obilježen je Svjetski dan nepušenja.Ovogodišnji Svjetski dan nepušenja obilježava se 31. svibnja, a ove godine, prema odluci Svjetske Zdravstvene organizacije, pod motom...

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (148)

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (148)

UTORAK, 17. svibnja DRENOVA, 15.00Raza Kurtović (1937) DRENOVA, 13.00Nikola Veselin (1934) SRIJEDA, 18. svibnja TRSAT, 13.30Damira Jelušić (1939) KOZALA, 14.30Zorislav Kenji (1945) ČETVRTAK, 19. svibnja DRENOVA, 14.30Grozda Bareta (1937) Podatke je...

Kraj Valuna na otoku Cresu pronađena   živa   plemenita periska

Kraj Valuna na otoku Cresu pronađena živa plemenita periska

Kraj Valuna na otoku Cresu pronađena je živa jedinka plemenite periske. Periska se nalazi na dubini od 6,4 metra i visoka je oko 30 centimetara. Budući da živi u zoni sidrenja, bit će, po protokolu Projekta očuvanja plemenite periske u Jadranu, zaštićena...

Pin It on Pinterest