Kostrenska udruga umirovljenika od danas na novoj adresi, u novouređenom prostoru

Foto: Općina Kostrena

Kostrenska Udruga umirovljenika i starijih osoba Penko dobila je na korištenje lijepi novouređeni prostor za rad i okupljanje njezinih članova, kao i svih starijih mještana, bez obzira na članstvo u udruzi. Riječ je o prostoru površine 50-tak četvornih metara u prizemlju zgrade u Ulici Ive Šodića u Kostreni. Prostorom upravlja Općina Kostrena koja ga je uredila, opremila i ustupila udruzi na korištenje.
Udruga je do sada djelovala u prostorijama koje su se nalazile u zgradi Doma zdravlja na prvom katu i koji članovima nisu pružali mogućnost kvalitetnog provođenja slobodnog vremena, što će se sada promijeniti i omogućiti uvođenje novih aktivnosti i programa.
Brojni članovi udruge okupili su se danas na primoredaji i blagoslovu prostora u kojem će ubuduće djelovati udruga.

– Zahvaljujem Općini Kostrena na ovako lijepo opremljenom prostoru za rad i druženje, kao i na podršci u svim našim aktivnostima. Nadamo se da će se ovakva razine podrške projektima i prepoznavanje potreba mještana starije životne nastaviti i ubuduće, rekla je predsjednica udruge Marica Njegovan, zadovoljna reakcijama članova udruge.

– Općina Kostrena nastoji prepoznati i odgovoriti na sve potrebe u zajednici, a osobito nam je važno kada je riječ o osobama starije životne dobi. Novi prostor za druženje vjerujemo da će dodatno intenzivirati aktivnosti udruge i pridonijeti još kvalitetnijem provođenju slobodnog vremena naših starijih sumještana, istaknuo je tijekom primopredaje prostora općinski načelnik Dražen Vranić.

Najčitanije


Povezane objave

POKOPI NA GROBLJIMA (829)

POKOPI NA GROBLJIMA (829)

PONEDJELJAK, 20. SVIBNJA 2024. KOZALA, 14.30: Tomo Majetić (1931) DRENOVA, 12.30Ante Živković (1938) RUKAVAC, 15.00Marija Šišović  CRIKVENICA, 15.00Marija Ivančić (1924) ZUBOVIĆI, 17.00Marija Kustić (1937) UTORAK, 21. SVIBNJA TRSAT, 14.30Milica Makaus...

Globalni koncept dostave hrane stigao i u riječki zatvor

Globalni koncept dostave hrane stigao i u riječki zatvor

Globalni koncept dolaska do hrane preko dostavljača stigao je i u riječki zatvor. Kamera našeg reportera je tako snimila trenutke baš kada je dostavljač - pretpostavljamo - hrane, upravo pozvonio na vrata zatvora u središtu Rijeke, s velikom torbom...

Pin It on Pinterest