Konstrakta, Psihomodo Pop, Edo Maajka i kolege „zapalili“ trsatski Kampus

12.06.2022. 12:50 | Mozaik, Novosti

Foto: Moja Rijeka/Damir Zamaklar

Glazbene zvijezde iz Hrvatske i regije „zapalile“ su sinoć publiku na trsatskom Kampusu, na drugoj koncertnoj večeri Student Day Festivala. Na „krcatoj“ lokaciji bivšeg kluba Tenk, pred velikim brojem posjetitelja, hipnotički ritmovi rock, urbane i elektronske glazbe na dvije pozornice odjekivali su do ranih jutarnjih sati.
Glavna zvijezda druge večeri bila je regionalna senzacija Konstrakta, koja je nastupila u pratnji svog bivšeg benda Zemlja gruva.   Davor Gobac i Psihomodo Pop izveli su presjek hitova iz svoje desetljećima duge karijere, a jedan od najomiljenijih rappera u regiji, Edo Maajka, vrućim je rimama dodatno zagrijao  ljetnu riječku noć.

Na glavnoj pozornici jučer su nastupili i Gr#as koji je otvorio koncertnu večer te Bore Balboa koji je „spustio zastor“ za subotnje koncerte. Druga pozornica, WareHouse Stage, okupila je sjajne DJ majstore na čelu s jednim od najvećih imena elektronske glazbene scene u regiji, beogradskom zvijezdom Tijanom T, kojoj su se pridružili Mateo Šantić, Marcel, Bronski i DJ Ogi. Nakon izlaska sunca, druženje se prebacilo u Pogon kulture, na službeni afterparty SDF-a 2022.

Večeras završava koncertni program, ali i ovogodišnji Student Day Festival. Uz besplatan ulaz, nastupit će    Brkovi, kao glavne zvijezde večeri. Pridružit će im se Denis & Denis, Šajeta i Grše. WareHouse floor zabavljat će Grenko, Bruns Lay, Blank Art i Recep.

Povezane objave

Pin It on Pinterest