Kombi udario u auto zaustavljen kako bi propustio pješakinju, ona lakše ozlijeđena dok je izbjegavala udar

02.08.2023. 11:37 | Crna kronika, Novosti

Foto: Facebook

Samo su se lakše, srećom, pokazale ozljede 25-godišnje pješakinje koja je jučer ujutro pod nesvakidašnjim okolnostima nastradala na Škurinjama.
Nesreća se dogodila kada je 29-godišnji vozač, upravljajući kombijem riječkih registracijskih oznaka, ne držeći potreban razmak između svog i osobnog vozila ispred sebe, udario u stražnji dio automobila koji se zaustavio kako bi propustio pješake. Djevojka je upravo hodala preko pješačkog prijelaza pa je, izbjegavajući udar, pala na kolnik, dok je automobil udario u zid uz desnu stranu ceste, dijelom se “popeo” na njega.
Pješakinji je pružena liječnička pomoć u KBC-u Rijeka, gdje su jo, srećom, konstatirane lakše ozljede.

JUČER UJUTRO OZLIJEĐEN I PJEŠAK U KASTVU

Jučer ujutro, oko 9 sati, u prometnoj nesreći ozlijeđen je i pješak na području Kastva. Muškarca u dobi od 68 godina je, dok je prelazio cestu preko pješačkog prijelaza, udarilo osobno vozilo riječkih registracijskih oznaka kojim je upravljala 46-godišnja vozačica.

Najčitanije


Povezane objave

POKOPI NA GROBLJIMA (829)

POKOPI NA GROBLJIMA (829)

PONEDJELJAK, 20. SVIBNJA 2024. KOZALA, 14.30: Tomo Majetić (1931) DRENOVA, 12.30Ante Živković (1938) RUKAVAC, 15.00Marija Šišović  CRIKVENICA, 15.00Marija Ivančić (1924) ZUBOVIĆI, 17.00Marija Kustić (1937) UTORAK, 21. SVIBNJA TRSAT, 14.30Milica Makaus...

Globalni koncept dostave hrane stigao i u riječki zatvor

Globalni koncept dostave hrane stigao i u riječki zatvor

Globalni koncept dolaska do hrane preko dostavljača stigao je i u riječki zatvor. Kamera našeg reportera je tako snimila trenutke baš kada je dostavljač - pretpostavljamo - hrane, upravo pozvonio na vrata zatvora u središtu Rijeke, s velikom torbom...

Pin It on Pinterest