KARAMBOL NA TRSATU: vozač Autotroleja izgubio kontrolu nad autobusom, oštećeno šest parkiranih auta

15.05.2022. 12:10 | Crna kronika, Novosti

Foto: Portal Burin

Šest automobila parkiranih na Šetalištu Joakima Rakovca u Rijeci oštećeno je jutros nakon što je vozač autobusa Autrotroleja izgubio kontrolu nad vozilom. Ozlijeđenih, srećom, nije bilo.

Prometna nesreća se dogodila oko 6.30 sati, u trenucima kada je 51-godišnji vozač iz Rijeke upravljao autobusom “iveco” jednosmjernom ulicom, vozeći u smjeru trsatskog Svetišta. U blagom desnom zavoju vozač je u jednom trenutku izgubio kontrolu nad autobusom na liniji “2”, koji je zatim skrenuo ulijevo, prema parkiranim vozilima. Rezultat karambola je šest oštećenih automobila, uglavnom riječke registracije. Na nekim vozilima je pričinjena velika šteta.
Autobus je najprije udario u prednji dio “volkswagena”, zatim je naletio na stražnji dio “audija” koji se odbio i udario u stablo, te pao na nogostup. Autobus je nakon toga udario u “peugeot”, koji se odbio i udario u “nissan”. U daljnjem lancu sudara oštećeni su i “renault” i “citroen”.
Ozlijeđenih, srećom, nije bilo, mada je, kako se neslužbeno saznaje, u autobusu bilo nekoliko putnika. Zbog prometne nesreće, očevida i rašćišćavanja mjesta događaja promet Šetalištem J. Rakovca bio u prekidu sve do 9.10 sati.
Riječka prometna policija i dalje rasvjetljava okolnosti nesreće.

Povezane objave

Pin It on Pinterest