Jetmir Ameti novi igrač Rijeke

17.08.2021. 18:56 | Sport

Autor teksta: Fiore Vežnaver , Foto: HNK Rijeka

Jetmir Ameti novi je igrač Rijeke. Već neko vrijeme trenira s prvom ekipom Rijeke, a sad je i službeno potpisao suradnju.

– Ovo je za mene nova prilika i na njoj sam zahvalan. Hvala svima što su se potrudili da se prilagodim, svima u stožeru koji rade sa mnom – izjavio je  Jetmir Ameti, a njegove riječi prenosi HNK Rijeka na svojoj internetskoj stranici. 

Devetnaestogodišnji nogometaš, koji igra u veznom redu, stigao je iz   Nürnberga gdje je igrao u drugoj ekipi, a trenirao s prvim sastavom. U svojoj karijeri nastupao je za mlade reprezentacije Njemačke, te je igrao za mlađe uzraste Herthe.

– Ekipa igra odlično na otvaranju sezone, atmosfera na utakmici protiv Hiberniana je bila sjajna. Nadam se da ću se kroz vrijeme uspjeti izboriti za svoju priliku jer velika želja mi je igrati u prvoj ekipi. U Rijeci mi je jako lijepo, Hrvatska je predivna zemlja i sretan sam što sam ovdje –  rekao je Jetmir Ameti u izjavi koju prenosi HNK Rijeka.

Prema Transfermarktu, Ameti ima njemačko i albansko državljanstvo, a rođen je u Berlinu. Vrijednost mu je, po Transfermarktu, 100 tisuća eura.

Povezane objave

S opatijske rive startao 29. Rally Opatija

S opatijske rive startao 29. Rally Opatija

Na opatijskoj rivi danas je održan ceremonijalni start 29. Rallyja Opatija. Natjecatelje su ispratili te im poželjeli puno sportskog uspjeha opatijska dogradonačelnica Kristina Đukić, predsjednik Sportskog saveza grada Opatije Dragutin Galina i član...

Marinko Koljanin novi privremeni trener Orijenta 1919

Marinko Koljanin novi privremeni trener Orijenta 1919

Marinko Koljanin novi je, privremeni trener Orijenta 1919, nakon što je proteklog vikenda dosadašnji trener Edo Flego podnio ostavku, u svjetlu vrlo loših proljetnih rezultata kluba s Krimeje. Obznanjeno je to na konferenciji za novinare na kojoj je...

Pin It on Pinterest