“Jedna noć u Kostreni” privukla mnogobrojnu publiku

Foto: Općina Kostrena

Prvo izdanje novog festivala „Jedna noć u Kostreni“ doista je bila noć za pamćenje, sa čime će se zacijelo složiti i mnogobrojna publika koja je ispunila lučicu Podurinj do posljednjeg mjesta i uživala u prekrasnoj glazbenoj večeri.

Festival, čiji je naziv inspiriran poznatim starim šlagerom o jednoj noći u Kostreni, odmah je dobio svoje poklonike i već u svojem prvom izdanju privukao brojna poznata imena hrvatske estrade. Kostrenom su odzvanjali taktovi brojnih uspješnica koje su – praćeni Infinity Band Croatia Orchestrom – izvodili Giuliano, Đani Maršan, Damir Kedžo, Mario Lipovšek Battifiaca, Martina Majerle, Božidarka Matija Čerina, Katja Budimčić Sabljar, Lado Bartoniček, Dino Antonić, klapa Baladur, Ženski vokalni sastav Luštrin i Mići Boduli.

Sudeći prema reakcijama i komentarima publike i ova će kostrenska noć, baš poput one koja je opjevana, ostati u sjećanju svima koji su bili dijelom premijernog izdanja. Na pozornicu i u sjećanje publike vratile su se neke stare skladbe, poput one koju je izvodila klapa Trabakul “Kostreno moja”, a koju je ovoga puta izvela klapa Baladur, no ipak je posebnu emociju kod publike izazvala neslužbena primorska himna “Del tebe”.

“Jednu noć u Kostreni” organizirali su Turistička zajednica Općine Kostrena, Općina Kostrena, Centar kulture Kostrena i Komunalno društvo Kostrena, uz potporu INA-e i Dezinsekcija Rijeka.

Najčitanije


Povezane objave

POKOPI NA GROBLJIMA (829)

POKOPI NA GROBLJIMA (829)

PONEDJELJAK, 20. SVIBNJA 2024. KOZALA, 14.30: Tomo Majetić (1931) DRENOVA, 12.30Ante Živković (1938) RUKAVAC, 15.00Marija Šišović  CRIKVENICA, 15.00Marija Ivančić (1924) ZUBOVIĆI, 17.00Marija Kustić (1937) UTORAK, 21. SVIBNJA TRSAT, 14.30Milica Makaus...

Globalni koncept dostave hrane stigao i u riječki zatvor

Globalni koncept dostave hrane stigao i u riječki zatvor

Globalni koncept dolaska do hrane preko dostavljača stigao je i u riječki zatvor. Kamera našeg reportera je tako snimila trenutke baš kada je dostavljač - pretpostavljamo - hrane, upravo pozvonio na vrata zatvora u središtu Rijeke, s velikom torbom...

Pin It on Pinterest