Imenovani predstojnici šest klinika i kliničkih zavoda u KBC-u Rijeka

24.11.2021. 16:06 | Regija, Rijeka, Rijeka & Regija

Autor teksta: P. B. , Foto: KBC Rijeka

Ravnatelj Kliničkog bolničkog centra Rijeka prof. dr. Alen Ružić imenovao je nakon provedenih javnih natječaja šest predstojnika klinika i kliničkih zavoda.

Zbog odlaska u mirovinu dugogodišnje predstojnice Klinike za infektivne bolesti prof. dr. Biserke Trošelj-Vukić, nakon provedenog natječaja i razgovora s povjerenstvom novom predstojnicom imenovana je na mandat od četiri godine doc. dr. Irena Slavuljica.

Početkom studenoga raspisani su i javni natječaji za vodeća mjesta na još pet klinika i kliničkih zavoda na kojima je istekao mandat predstojnika. Nakon obavljenih razgovora kandidata s povjerenstvima, na temelju predstavljenih programa i dosadašnjeg uspješnog rada za predstojnicu Klinike za dermatovenerologiju ponovno je izabrana prof. dr. Ines Brajac, a za predstojnicu Klinike za dentalnu medicinu dosadašnja čelnica prof. dr. Vlatka Debeljak.

Na nove četverogodišnje mandate izabrani su i prof. dr. Damir Miletić na čelu Kliničkog zavoda za radiologiju, prof. dr. Sanja Balen kao predstojnica Kliničkog zavoda za transfuzijsku medicinu i prof. dr. Lidija Bilić-Zulle kao predstojnica Kliničkog zavoda za laboratorijsku dijagnostiku.

S izuzetkom promjene na Klinici za infektivne bolesti do koje dolazi zbog umirovljenja, na ostalim klinikama i kliničkim zavodima dosadašnji predstojnici dobili su povjerenje ravnatelja i priliku u još jednom četverogodišnjem mandatu nastaviti uspješan rad, objavili su danas iz KBC-a Rijeka.

 

Povezane objave

Na riječkom Korzu održava se Team Work Days 2022.

Na riječkom Korzu održava se Team Work Days 2022.

Na riječkom Korzu u tijeku je  manifestacija Team work days 2022., javna prezentacija projektnih aktivnosti koje Zajednica tehničke kulture Rijeka provodi s učeničkim zadrugama Primorsko – goranske županije, a kroz koju se želi pojačati inovacijski impuls...

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (151)

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (151)

PETAK, 20. svibnja TRSAT, 13.30Ivan Maričić (1925) DRENOVA, 14.30Franka Knežić (1943) DRENOVA, 13.30Đuro Dešić (1939) SUBOTA, 21. svibnja DRENOVA, 13.00Aleksandar Gabrić (1937) Podatke je objavilo Komunalno društvo Kozala, Braće Hlača 2/a, Rijeka. ...

Pin It on Pinterest