Humanitarna utrka „Trčimo za autizam“ 23. rujna u Kastvu

Udruga „Svjetionik“ u suradnji s AK Rika i pod pokroviteljstvom Grada Kastva organizira humanitarnu utrku „Trčimo za autizam“ koja će se održati   23. rujna u Kastvu, na Crekvini.
Dječja utrka počet će u 9:30 sati, dužina staze je 500 metara i besplatna je za svu djecu, a mali sudionici će za svoj trud biti nagrađeni prigodnim poklon paketićem i zahvalnicom za sudjelovanje. Utrka za odrasle počinje u 10 sati, dužina staze je 5.800 metara, a kotizacija iznosi 15 eura. Svi sudionici koji svoju prijavu i uplatu kotizacije izvrše do 17. rujna dobit će i startni paket, a prva tri muška i ženska mjesta čekaju i nagrade  sponzora. 

Prijave su obavezne i za djecu i za odrasle na mail: [email protected]. Svi koji se utrci žele priključiti na sam dan utrke mogu to učiniti od 8 sati do početka utrke, no za prijave nakon 17. rujna organizator nije  u mogućnosti osigurati startne pakete. S obzirom da je broj sudionika limitiran, organizatori pozivaju da se prijava pošalje što prije.
Sredstva skupljena ovom utrkom usmjerit će se za opremanje prostora „dnevnog boravka“ za mlade s teškoćama u razvoju kako bi i oni dobili mjesto za druženje, razne radionice te proslave rođendana u društvu vršnjaka u prostorijama Udruge Svjetionik.
Zabavni program vodit će Šajeta, dok je za odabir glazbe zadužen DJ Dog.
“Zahvalni smo im što su srcem uz nas pa su potpuno volonterski na sebe preuzeli ovaj veliki zadatak. Uz navedeno, za djecu će biti osiguran i dvorac na napuhavanje i animatori za djecu, pokoji desert i puno druženja i dobre zabave. Udruga Trija iz Kastva podržat će ovu akciju te će nas svojim aktivnostima podsjetiti na važnost očuvanja kulturne baštine Grada Kastva. Također, ukoliko Vi, ili netko koga znate želi biti sponzor utrke i pomoći nam u ovom cilju, molimo da nam se javite. Isto tako, moguće je uplatiti donacije za ovu akciju na broj računa HR4123400091110883261 ( Udruga Svjetionik) te u opis plaćanja napisati da je donacija za utrku”, navode organizatori.
Udruga „Svjetionik“ na području Rijeke djeluje od 2017. godine. Broji 30-ak aktivnih članova iz Primorsko- goranske županije. Glavna svrha udruge je poboljšanje kvalitete života djece i mladih s teškoćama u razvoju te njihovih obitelji, a primarni cilj njihov kvalitetniji život te veće i kvalitetnije uključivanje u lokalnu zajednicu.

Najčitanije


Povezane objave

POKOPI NA GROBLJIMA (888)

POKOPI NA GROBLJIMA (888)

SUBOTA, 20. SRPNJA 2024. ZAMET, 14.00: Biserka Nakić (1933) ZAMET, 12.00Slavka Gregorović (1940) DRENOVA, 10.00Koviljka Vukelić (1935) KASTAV, 10.00Gordana Padavić (1959) KASTAV, 11.00Edi  Sušanj (1962) BAKARAC, 11.00Ljubica Blažina (1961) KRALJEVICA,...

U boćariji Poljane održane Sportske igre umirovljenika

U boćariji Poljane održane Sportske igre umirovljenika

Sportske igre umirovljenika održane su u boćariji Poljane u povodu proslave Dana grada Opatije u organizaciji Udruge umirovljenika Opatija.Igre su natjecateljima ponudile odmjeravanje snaga u pikadu, kartama te muškom i ženskom boćanju. Uslijedila je...

Pin It on Pinterest