Grad Opatija nagradio najuspješnije učenike i profesore srednjih škola

29.06.2024. 12:58 | Opatija, Rijeka & Regija

Foto: Grad Opatija

Na kraju svake školske godine Grad Opatija pohvaljuje i nagrađuje najuspješnije učenike srednjih škola na području Opatije koji su se istaknuli tijekom svoga obrazovanja izuzetnim radom i uspjesima na raznim natjecanjima i smotrama, kao i profesore godine prema prijedlogu škola. Prigodom podjele svjedodžbi maturantima, učenicima generacije i profesorima godine Grad Opatija poklonio je slike akademskog slikara Claudija Franka.

U Obrtničkoj školi učenica generacije je Danijela Čuljat. U Ugostiteljskoj školi učenica je generacije Marija Luisa Andreškić, a profesor godine Damir Perman. U Gimnaziji Eugena Kumičića titulu učenice generacije ponijela je Eni Ramić, a profesorice godine Sara Meszaros.

Nagrade učenicima i profesorima Obrtničke i Ugostiteljske škole uručila je  zamjenica gradonačelnika Kristina Đukić. Učenicima Gimnazije Eugena Kumičića nagradu Grada Opatije uručio je gradonačelnik Fernando Kirigin. Prigodnim govorima, zamjenica i gradonačelnik su pozdravili sve učenike i profesore, čestitali im na postignutim rezultatima i trudu koji su uložili tijekom svoga školovanja te poželjeli uspjeh na daljnjem životnom putu.

Najčitanije


Povezane objave

POKOPI NA GROBLJIMA (888)

POKOPI NA GROBLJIMA (888)

SUBOTA, 20. SRPNJA 2024. ZAMET, 14.00: Biserka Nakić (1933) ZAMET, 12.00Slavka Gregorović (1940) DRENOVA, 10.00Koviljka Vukelić (1935) KASTAV, 10.00Gordana Padavić (1959) KASTAV, 11.00Edi  Sušanj (1962) BAKARAC, 11.00Ljubica Blažina (1961) KRALJEVICA,...

U boćariji Poljane održane Sportske igre umirovljenika

U boćariji Poljane održane Sportske igre umirovljenika

Sportske igre umirovljenika održane su u boćariji Poljane u povodu proslave Dana grada Opatije u organizaciji Udruge umirovljenika Opatija.Igre su natjecateljima ponudile odmjeravanje snaga u pikadu, kartama te muškom i ženskom boćanju. Uslijedila je...

Pin It on Pinterest