Grad Bakar planira cijepljenje za sve zaposlenike tvrtki grada i industrijske zone te sve građane

01.09.2021. 17:33 | Regija, Rijeka & Regija

Autor teksta: P. B., Foto: Facebook

Grad Bakar i Stožer civilne zaštite Grada Bakra u suradnji s Nastavnim zavodom za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije planiraju organizirati cijepljenje protiv Covida-19 za sve zaposlenike poslovnih subjekata na području Grada Bakra i Industrijske zone Bakar kao i za sve građane s područja Grada Bakra.
Punkt za cijepljenje bi bio u prizemlju upravne zgrade T.D. Industrijska zona Bakar na adresi Kukuljanovo 182/2. Cijepljenje prvom dozom bilo bi održano 9. rujna u vremenu od 08 do 18. Dostupna će biti sva cjepiva protiv bolesti COVID-19 registrirana u Republici Hrvatskoj.
Da bi se cijepljenje pravovremeno organiziralo i s potrebnim brojem timova, potrebno je ispitati zainteresiranost za cijepljenje, navodi se u obraćanju kojeg potpisuje bakarski gradonačelnik Tomislav Klarić, koji je uputio poziv da do ovog petka Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Primorsko-goranske županije poslodavci dostave tablicu koja se može preuzeti na službenom portalu Grada Bakra.
“Prema dostavljenim prijavama, moći će se procijeniti broj motiviranih djelatnika i građana za cijepljenje i planirati ‘Otvorena vrata’, objašnjava se u pozivu bakarskog gradonačelnika o pripremama za cijepljenje i akciji o kojoj se detaljnije može pročitati na portalu Grada Bakra.
“Nadamo se da ćete se odazvati na akciju cijepljenja protiv Covida-19 bolest,i te da ćemo svi zajedno pridonijeti zaštiti i brizi za zdravlje naših djelatnika i građana”, poruka je gradonačelnika Klarića.

 

Povezane objave

U riječkom Art-kinu večeras “Maratonci trče počasni krug

U riječkom Art-kinu večeras “Maratonci trče počasni krug

Prošlo je 50 godina od nastanka crnohumorne groteske Maratonci trče počasni krug dramatičara i pisca Dušana Kovačevića te 40 od istoimenog filma u režiji Slobodana Šijana. U filmu su, pored isključivo muške loze Topalovića, likove utjelovila legendarna...

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (153)

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (153)

PONEDJELJAK, 23. svibnja ZAMET, 14.00Iva Milardović (1942) DRENOVA, 15.00Zlatko Neralić (1965) SRIJEDA, 25. svibnja KOZALA, 11.00Dušan Kljenak (1956) Podatke je objavilo Komunalno društvo Kozala, Braće Hlača 2/a, Rijeka.    

Oftalmolozi iz Saudijske Arabije u posjetu JGL-u

Oftalmolozi iz Saudijske Arabije u posjetu JGL-u

U JGL-u su ugostili grupu oftalmologa iz Kraljevine Saudijske Arabije u okviru, kako je objašnjeno," strateškog smjera internacionalizacije i daljnjeg širenja poslovanja na globalnim tržištima". Posjet je uključio obilazak sterilnih proizvodnih pogona...

Pin It on Pinterest