Europska liga u badmintonu – Adria Youth International u Opatiji

30.10.2021. 18:31 | Regija, Rijeka & Regija

Autor teksta: P. B. , Foto: Grad Opatija

Europska liga u badmintonu za mlađe uzraste, pod nazivom Adria Youth International, održava se ovog vikenda u Opatiji. U organizaciji KŠR Gorovo i Badminton kluba Stela, u suradnji s Hrvatskim badminton savezom i pod pokroviteljstvom Grada Opatije, TZ grada Opatije i Sportskog saveza grada Opatije, sportska dvorana “Marino Cvetković” središte je ovog vrsnog natjecanja na kojem se natječe 250 sudionika iz ukupno 14 zemalja.
U Opatiju su tako stigli sportaši iz Češke, Malte, Švicarske, Slovenije, Slovačke, Rusije, Mađarske, Italije, Izraela, Francuske, Belgije, Austrije i Hrvatske koji se natječu u 4 kategorije: U11, U13, U15 i U17. Natjecanje završava danas, u nedjelju, finalnim mečevima nakon kojih će uslijediti podjela priznanja najboljima.
Napomenimo kako sudionike prate i stručne ekipe (treneri, pratnja…) te će svi zajedno u Opatiji boraviti četiri dana, što je svakako doprinos turističkim rezultatima kao i promociji Opatije kao turističke i sportske destinacije, objavio je Grad Opatija.

Povezane objave

U riječkom Art-kinu večeras “Maratonci trče počasni krug

U riječkom Art-kinu večeras “Maratonci trče počasni krug

Prošlo je 50 godina od nastanka crnohumorne groteske Maratonci trče počasni krug dramatičara i pisca Dušana Kovačevića te 40 od istoimenog filma u režiji Slobodana Šijana. U filmu su, pored isključivo muške loze Topalovića, likove utjelovila legendarna...

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (153)

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (153)

PONEDJELJAK, 23. svibnja ZAMET, 14.00Iva Milardović (1942) DRENOVA, 15.00Zlatko Neralić (1965) SRIJEDA, 25. svibnja KOZALA, 11.00Dušan Kljenak (1956) Podatke je objavilo Komunalno društvo Kozala, Braće Hlača 2/a, Rijeka.    

Oftalmolozi iz Saudijske Arabije u posjetu JGL-u

Oftalmolozi iz Saudijske Arabije u posjetu JGL-u

U JGL-u su ugostili grupu oftalmologa iz Kraljevine Saudijske Arabije u okviru, kako je objašnjeno," strateškog smjera internacionalizacije i daljnjeg širenja poslovanja na globalnim tržištima". Posjet je uključio obilazak sterilnih proizvodnih pogona...

Pin It on Pinterest