Djevojka koja je vozila Smart, auto što se izvrnuo na bok u podvožnjaku u Krešimirovoj, bila je pod značajnim utjecajem alkohola

01.11.2021. 22:40 | Crna kronika

Autor teksta: P. B. , Foto: Fiore Vežnaver

Dvadesetpetogodišnja vozačica, koja je upravljala automobilom što se u noći na ponedjeljak izvrnuo na bok u podvožnjaku u središtu Rijeke, bila je pod značajnijim utjecajem alkohola.
Pozivajući se informaciju Policijske uprave primorsko-goranske, Riportal navodi večeras kako je alkotestiranjem utvrđeno da je vozačica Smarta bila za upravljačem pod utjecajem 1,14 promila alkohola.
“Zbog izazivanja prometne nesreće pod utjecajem alkohola, 25-godišnjakinja je sankcionirana u skladu s odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama”, dodali su iz PU primorsko-goranske.
Kao što je portal Burin jutros već izvijestio, neobična prometna u podvožnjaku u Krešimirovoj ulici u Rijeci dogodila se 20 minuta nakon ponoći u ponedjeljak; u jednom trenutku na bok se izvrnuo maleni gradski automobil, Smart Fortwo Coupe, u kojem su se nalazile – čak četiri osobe. Na kraju se ispostavilo kako su lakše ozlijeđene tri putnice, dok mlada vozačica nije ozlijeđena.
Prema podacima Policijske uprave primorsko-goranske, čiji su djelatnici obavili očevid, nesreća se zbila u trenucima dok je 25-godišnja vozačica upravljala Smartom, pulske registracije, Žabicom u smjeru Mlake. Kada je autom ulazila u podvožnjak, nije se držala sredine prometne trake, pa je prednjim desnim kotačem Smart “zajahao” vrh razdjelnog otoka dviju kolničkih traka. Maleni gradski auto je zatim zahvatio prometne znakove, a na kraju se u podvožnjaku izvrnuo na lijevi bok.
Osim policije, na mjesto događaja brzo su stigli Hitna pomoć i vatrogasci. Ozlijeđene putnice Smarta prebačene su u bolnicu, ali se na kraju pokazalo da su lakše ozlijeđene i otpuštene su na kućnu njegu.
Zbog prometne nesreće i očevida, promet podvožnjakom u Krešimirovoj neko je vrijeme bio zatvoren za sav promet, dok cesta nije raščišćena.

 

Povezane objave

Planuo požar na kući u Puntu, tehnički uzrok isključen

Planuo požar na kući u Puntu, tehnički uzrok isključen

Tehnički uzrok nastanka požara je isključen, izvijestila je policija nakon završetka očevida na mjestu požara u kojem je jučer oštećena kuća u izgradnji u Puntu. Očevid su proveli službenici Policijske postaje Krk u suradnji s protupožarnim inspektorom....

Pin It on Pinterest