Djelatnik lošinjske ustanove u kulturi zadržavao za sebe novac od prodanih ulaznica

14.10.2021. 11:57 | Crna kronika

Autor teksta: P. B., Foto: Fiore Vežnaver

Kao zaposlenik ustanove u kulturi prodavao je ulaznice i pritom makinacijama stavljao novac u svoj džep. Inkriminacija je to pod kojom su službenici Policijske postaje Mali Lošinj s ispostavom Cres proveli kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjim hrvatskim državljaninom.
Policijska uprava primorsko-goranska objavila je kako je riječ je o čovjeku koji je kao zaposlenik lošinjske ustanove u kulturi, tijekom rujna, prilikom naplate ulaznica izdavao kopije ranije naplaćenih računa ili izdavao ulaznice bez računa, a dobiveni novac od naplate zadržavao za sebe.
“Kaznenim djelom oštetio je navedenu ustanovu u kulturi za zasada neutvrđeni iznos”, priopćeno je iz policije, koja dodaje kako je 50-godišnjak nakon okončanog kriminalističkog istraživanja kazneno prijavljen riječkom Općinskom državnom odvjetništvu za pronevjeru.

Povezane objave

Planuo požar na kući u Puntu, tehnički uzrok isključen

Planuo požar na kući u Puntu, tehnički uzrok isključen

Tehnički uzrok nastanka požara je isključen, izvijestila je policija nakon završetka očevida na mjestu požara u kojem je jučer oštećena kuća u izgradnji u Puntu. Očevid su proveli službenici Policijske postaje Krk u suradnji s protupožarnim inspektorom....

Pin It on Pinterest