Dječji vrtić Viškovo objavio natječaj za upis djece za pedagošku godinu 2024/2025

Foto: Porta Burin

Dječji vrtić Viškovo objavio je natječaj za upis djece u Dječji vrtić Viškovo za pedagošku godinu 2024./2025. Upis se provodi za sljedeće programe: redoviti cjelodnevni 10-satni vrtićki program i redoviti cjelodnevni 10-satni jaslički program. Tekst natječaja sa svim potrebnim informacijama dostupan je na web stranici dječjeg vrtića www.vrtic-viskovo.hr te na web stranici Općine Viškovo www.opcina-viskovo.hr. Upis djece u Dječji vrtić Viškovo provodi se isključivo putem aplikacije e-Upisi, dostupne na portalu e-Građani, i to u razdoblju od 30. ožujka do 10. travnja   u 12 sati. Aplikaciji e-Upisi moguće je pristupiti putem poveznice https://vrtici.e-upisi.hr.

Samo iznimno, u situaciji kada roditelj nije u mogućnosti izvršiti prijavu putem navedene aplikacije, prijavu u njegovo ime može podnijeti administrator vrtića. Roditelj se u tom slučaju mora prethodno obavezno najaviti u vrtić i dostaviti traženu dokumentaciju.

„U odnosu na prošlogodišnje upise novost je da nema liste čekanja, već će se slobodna mjesta ukoliko ih bude popunjavati putem naknadnih upisa koji će se provoditi na isti način kao i redoviti upisi. Roditelji djece koja ne budu upisana u vrtić u redovitom upisnom roku ponovno moraju predati zahtjev za upis u naknadnom upisnom roku.  Treba provjeriti da li je sustav povukao potrebne podatke, odnosno ako su vidljivi kod ispunjavanja zahtjeva. Naglašavam da se uz ispunjenu i kreiranu e-Prijavu obavezno mora priložiti potvrda o obavljenom zdravstvenom sistematskom pregledu predškolskog djeteta prije upisa u dječji vrtić. U slučaju da rubrika „Sistematski pregled“ nije dostupna, dokument je potrebno priložiti uz bilo koju rubriku, odnosno kriterij. Roditelj je dužan prilikom podnošenja e-Prijave za upis priložiti dokaze o činjenicama bitnim za ostvarivanje prednosti pri upisu, a koje nije moguće pribaviti putem sustava e-Građani. Svaka e-Prijava sadrži šifru djeteta pomoću koje će roditelji moći provjeriti status djeteta na Odluci o privremenim rezultatima upisa i Odluci o konačnim rezultatima upisa“, ističe zamjenica ravnateljice Dječjeg vrtića Viškovo Danijela Varda Mečev.
Odluka o privremenim rezultatima upisa bit će objavljena 26. travnja na oglasnoj ploči i službenoj internet stranici vrtića. Upisi nakon redovitog upisnog roka će se provesti samo ako u vrtiću bude slobodnih mjesta. 

Najčitanije


Povezane objave

Obilježen Dan oslobođenja Kostrene

Obilježen Dan oslobođenja Kostrene

Povodom obilježavanja Dana oslobođenja Kostrene predstavnici UABA Kostrena, općinske uprave, općinskih ustanova i udruga položili su vijence na spomen-obilježja u znak sjećanja na žrtve NOB-a.Vijenci su položeni na polje s grobovima palih boraca NOB-a na...

POKOPI NA GROBLJIMA (800)

POKOPI NA GROBLJIMA (800)

SUBOTA, 20. TRAVNJA 2024. KASTAV, 13.00: Ivan Horvat (1957) KLANA, 17.00Vladimir Šebelja (1933) NJIVICE, 15.30Marija Dapčić  BOGOVIĆI, 16.00Katica Bogović (1933) CRNI LUG, 13.00Dragica Barak (1930) SV. KRIŽ - SENJSKA DRAGA, 15.00Mate Nekić (1963) HVAR,...

Pin It on Pinterest