Ponuda na glavnoj riječkoj tržnici u bojama je jeseni. Stigao je mladi orah iz Podravine (13-14 eura), suhi rogač s Pelješca i Visa (5), kesten i marun (6-8 eura), buča je po 2 eura. Pečene masline su po 8 eura, suhe smokve tek pristigle s Drivenika po 10 eura. Uglavnom je sve domaće, iz naših krajeva, a da je skupo i preskupo, nema sumnje.
Ima još uvijek crnog (3) i bijelog (5) grožđa, dakako uvoznog. Šljive su po 3 eura, mandarine 2-3 eura, jabuke od 2-4 eura. Mahune su po 6 eura, kao i zelena salata, kupus je 2,5,a kelj po 3 eura. Blitva je po 4, a špinat po 4 i 5 eura. Ribarnica živahna, doduše nema inćuna, srdele su između 2 i 3 eura. Ima nešto škampi od 13 do 30 eura, liganja od 7 do 20 eura, očišćenih kozica po 30 eura, patarača po 10 eura, raže od 10 do 12 eura. Cipal “zlatac” od plivarice po 4 eura.