Cvjetni sajam kod Konta privukao mnoge, nije lako ni izabrati što kupiti

26.05.2023. 15:33 | Rijeka, Rijeka & Regija

Autor teksta: S. K., Foto: Portal Burin

Cvjetni sajam kod Konta, koji je zbog lošeg vremena bio odgođen za dva tjedna, na kraju se pokazao kao pun pogodak. Rekordan broj izlagača iz cijele Hrvatske, njih četrdesetak, donijeli su u Rijeku šarene sadnice, ne znaš što bi izabrao, sve je prekrasno!!!
Sadnice cvijeća, trajnice, sukulentI, aromatično bilje, likeri, prirodna kozmetika, vrtni pribor po popularnim cijenama, zdravi proizvodi vrijednih ruku OPG-ovaca… Uistinu lijep prizor, a Riječani su pohrlili u kupnju, zatekli smo u poslijepodnevnim satima u četvrtak priličan broj ljudi koji su krenuli u kupovinu. Iako ima nešto meda i prirodne kozmetike, kao i praktičnog pribora za kućanstvo, cvijeće je najviše zaokupilo pažnju kupaca. Izdvajamo samo neke sadnice, prije svega suncokreta koji izaziva tople emocije, zapravo je upravo suncokret formula za život. Cijena mu je 4 eura, uljepšavat će nečije balkone ili okućnice do jeseni.
– Obožavam suncokrete, oni su simbol života, imam jednu posudu na balkonu i mislim ga zasaditi, neka mi uljepšava dane, kazala je Kristina koja je krenula kući s vrećicom sadnice suncokreta. Hortenzijama je cijena između 10 i 12 eura, dok je začinsko bilje u rasponu od 2 do 4 eura, slično kao i mediteranske biljke.

Najčitanije


Povezane objave

Uručena županijska priznanja najuspješnijim umjetnicima

Uručena županijska priznanja najuspješnijim umjetnicima

Župan Zlatko Komadina dodijelio je u Kući halubajskega zvončara nagrade Primorsko-goranske županije za unapređivanje kvalitete kulturnog stvaralaštva za 2023. godinu.Za uspjehe na državnoj razini, nagrade su primili Pjevački zbor mladih Kaplan, Gradsko...

POKOPI NA GROBLJIMA (859)

POKOPI NA GROBLJIMA (859)

SRIJEDA, 19. LIPNJA 2024. TRSAT, 13.30: Milana Jakšić (1937) KOZALA, 14.30Marija Šlosar (1928) DRENOVA, 14.30Elizabeta Kubaša (1936) DRENOVA, 13.30Ljuba Blažević (1959) DRENOVA, 12.30Vlado Stiperski (1951) BRSEČ, 15.00Srećko Uhač (1940) HRELJIN,...

Pin It on Pinterest