Crikveničanin Zoran Škoro policajac godine u izboru Hrvatske turističke zajednice

30.10.2021. 11:30 | Regija, Rijeka & Regija

Autor teksta: P. B., Foto: PU primorsko-goranska

Zoran Škoro, policijski službenik Policijske postaje Crikvenica dobitnik je nagrade „Čovjek – ključ uspjeha, djelatnik godine“, u kategoriji policijski službenik/ica.
Nagrada mu je uručena na završnoj svečanosti u sklopu tradicionalne manifestacije Dani hrvatskog turizma, održanoj jučer, 29. listopada u Župi Dubrovačkoj. Osim nagrađenog policijskog službenika, ovom prigodom dodijeljeno je ukupno 27 nagrada djelatnicima u turizmu, od kojih je još četvero s područja Kvarnera, odnosno Primorsko-goranske županije.

Više od 25 godina u Policijskoj postaji Crikvenica 

Nagrađeni policijski službenik Zoran Škoro u policiji je gotovo 35 godina, a više od 25 godina je u Policijskoj postaji Crikvenica, gdje obavlja poslove policijskog službenika za sigurnost i preventivu cestovnog prometa. Odlikuje ga sklonost timskom radu i suradnji, kao i spremnost da svoja znanja i iskustva nesebično prenosi svojim kolegama. Njegova stručnost, samostalnost, komunikativnost, ali i prilagodljivost novonastalim situacijama, posebno dolaze do izražaja u turističkoj sezoni kada neumorno, ljubazno i profesionalno pomaže svim građanima i turistima. Obavljajući službu na cestovnim pravcima na crikveničko-vinodolskom području tijekom turističke sezone, policijski službenik Zoran Škoro pomagao je brojnim domaćim i stranim turistima da što brže i lakše dođu do svojih odredišta. Pri tom je svojim susretljivim, uljudnim i profesionalnim ponašanjem dao znatan doprinos ugledu policije, ali i ugledu ne samo ovog područja već i šire, kao sigurne i prihvatljive turističke destinacije. Uz to, za vrijeme turističke sezone aktivno je sudjelovao i u organizaciji brojnih preventivnih aktivnosti čime je uvelike pridonosio ugodnom boravku građana i turista na sigurnoj turističkoj destinaciji crikveničko-vinodolske rivijere.

Nagrada ga ugodno iznenadila 

“Nagrada Hrvatske turističke zajednice „Čovjek – ključ uspjeha, djelatnik godine“, Zorana Škoru je ugodno iznenadila, izuzetno je počašćen što je u izabran za policajca godine te smatra da je ova nagrada svojevrsna kruna njegove gotovo 35-godišnje službe u policiji.
Stoga je za vjerovati da će ovo vrijedno priznanje biti dodatni poticaj u radu ne samo nagrađenom policijskom službeniku Zoranu Škori, već i njegovim kolegicama i kolegama, koji svakodnevno odgovorno i profesionalno obavljanju zahtjevan policijski posao na dobrobit građana i turista”, navode iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Povezane objave

Na riječkom Korzu obilježen Svjetski dan nepušenja

Na riječkom Korzu obilježen Svjetski dan nepušenja

Otvorenjem izložbe radova učenika riječkih osnovnih škola na postamentima na Korzu, obilježen je Svjetski dan nepušenja.Ovogodišnji Svjetski dan nepušenja obilježava se 31. svibnja, a ove godine, prema odluci Svjetske Zdravstvene organizacije, pod motom...

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (148)

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (148)

UTORAK, 17. svibnja DRENOVA, 15.00Raza Kurtović (1937) DRENOVA, 13.00Nikola Veselin (1934) SRIJEDA, 18. svibnja TRSAT, 13.30Damira Jelušić (1939) KOZALA, 14.30Zorislav Kenji (1945) ČETVRTAK, 19. svibnja DRENOVA, 14.30Grozda Bareta (1937) Podatke je...

Kraj Valuna na otoku Cresu pronađena   živa   plemenita periska

Kraj Valuna na otoku Cresu pronađena živa plemenita periska

Kraj Valuna na otoku Cresu pronađena je živa jedinka plemenite periske. Periska se nalazi na dubini od 6,4 metra i visoka je oko 30 centimetara. Budući da živi u zoni sidrenja, bit će, po protokolu Projekta očuvanja plemenite periske u Jadranu, zaštićena...

Pin It on Pinterest