Crikvenička policija ga uhitila zbog prijetnji

30.12.2021. 09:50 | Crna kronika

Autor teksta: P. B., Foto: Fiore Vežnaver

Službenici Policijske postaje Crikvenica proveli su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog prijetnji.
Muškarac se sumnjiči da je na Badnjak u Novom Vinodolskom uputio ozbiljne prijetnje dvoje hrvatskih državljana koje su kod njih izazvale bojazan za život.
Nakon okončane policijske istrage 41-godišnjak je kazneno prijavljen za dva kaznena djela prijetnje riječkom Općinskom državnom odvjetništvu te priveden pritvorskom nadzorniku.
Policija je objavila i da je muškarac prekršajno sankcioniran u skladu s odredbama Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Povezane objave

Žena od 67 godina krala iz trgovine kozmetiku vrijednu 2.900 kuna

Žena od 67 godina krala iz trgovine kozmetiku vrijednu 2.900 kuna

Službenici Prve policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 67-godišnjom hrvatskom državljankom zbog sumnje da je počinila krađu.Žena  se sumnjiči da je jučer oko 9,45 sati iz trgovine u središtu Rijeke ukrala  kozmetičke...

Oružani prepad u trgovini na benzinskoj postaji na Viškovu

Oružani prepad u trgovini na benzinskoj postaji na Viškovu

Policija traga za razbojnikom koji je sinoć počinio oružani prepad u trgovini na benzinskoj postaji na Viškovu.Razbojništvo se dogodilo oko 23.30 sati, a izveo ga je maskirani pljačkaš koji je zaprijetio oružjem dvojici djelatnika, te iz blagajne ukrao...

Pin It on Pinterest