COVID U PRIMORSKO-GORANSKOJ ŽUPANIJI: umrlo sedam osoba, ali malo novooboljelih

20.12.2021. 11:30 | Novosti, Regija, Rijeka, Rijeka & Regija

Autor teksta: P. B.

Sedam osoba  koje su liječene u regionalnom COVID-centru KBC-a Rijeka preminulo je jučer od bolesti COVID-19, svi sprebivalištem u Primorsko-goranskoj županiji, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite.
U županiji je u posljednja 24 sata registrirano osam novooboljelih od korone na 603 hitno testirana uzorka, što je daleko manje no ranijih dana, ali je testiranja bilo manje i bila su ciljana. Ozdravilo je još 228 osoba, pa se broj aktivnih slučajeva smanjio na 2.865.
Pet novooboljelih su osobe iz Rijeke te općina i gradova riječkog prstena, te po jedna iz Crikvenice, Opatija je Lošinja. Pet novooboljelih pripadaju skupini radnih aktivnih skupina, dvije mlađe dobne skupine te jedna populacija starija od 65 godina.
Prema podacima Ureda ravnateljstva KBC-a Rijeka, ukupan broj hospitaliziranih pacijenata koji se liječe od bolesti COVID-19 iznosi 112. U jedinici intenzivne skrbi KBC-Rijeka, na respiratoru, nalazi se 12 pacijenata. Udio hospitaliziranih unutar ukupnog broja aktivnih slučajeva iznosi 3,9 posto, što je nešto više u odnosu na posljednje dane i prosjek.

Povezane objave

U riječkom Art-kinu večeras “Maratonci trče počasni krug

U riječkom Art-kinu večeras “Maratonci trče počasni krug

Prošlo je 50 godina od nastanka crnohumorne groteske Maratonci trče počasni krug dramatičara i pisca Dušana Kovačevića te 40 od istoimenog filma u režiji Slobodana Šijana. U filmu su, pored isključivo muške loze Topalovića, likove utjelovila legendarna...

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (153)

POKOPI NA RIJEČKIM GROBLJIMA (153)

PONEDJELJAK, 23. svibnja ZAMET, 14.00Iva Milardović (1942) DRENOVA, 15.00Zlatko Neralić (1965) SRIJEDA, 25. svibnja KOZALA, 11.00Dušan Kljenak (1956) Podatke je objavilo Komunalno društvo Kozala, Braće Hlača 2/a, Rijeka.    

Pin It on Pinterest