Brzom reakcijom crikveničke policije uhvaćen razbojnik i njegov kompanjon

15.09.2023. 13:14 | Crna kronika, Novosti

Foto: Portal Burin (ilustracija)

Policija je jučer oko 14 sati zaprimila dojavu o razbojništvu u trgovini na širem području Crikvenice. Naime, počinitelj je prijeteći oštrim predmetom dvjema djelatnicama iz blagajne ukrao oko 700 eura i udaljio se.

Brzom reakcijom policijskih službenika na crikveničkom području je pronađen osumnjičeni počinitelj, 20-godišnji hrvatski državljanin i uhićen, kao i njegov pomagač, 28-godišnji državljanin Hrvatske i Srbije. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je 20-godišnjak  došao do trgovine zajedno s 28-godišnjakom koji ga je za to vrijeme čekao u osobnom vozilu, s kojim su potom pobjegli.  Veći dio otuđenog novca je pronađen kod počinitelja i bit će vraćen vlasnicima.

Nakon okončanog kriminalističkog istraživanja  20-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen državnom odvjetništvu za  razbojništvo, a 28-godišnjak za pomaganje u tom kaznenom djelu. Predani su pritvorskom nadzorniku.

          

Najčitanije


Evo kako odabrati idealnu kremu za brijanje

Biti uredan i lijepo obrijan važan je dio imidža mnogih muškaraca. Stoga je važno znati kako odabrati idealnu kremu za brijanje. Samo s pravom kremom brijanje može biti ugodno i proći bez iritacija.

Pronađi svoj signature scent: top 10 parfema za muškarce

Miris koji ti najbolje odgovara ovisi o tvojoj koži, ali i osobnosti i stilu života. Zato pri odabiru savršenog parfema moraš obratiti pažnju na neke stvari.

S ovim parfemima kosa će ti mirisati predivno cijeli dan

Kosa upija molekule iz zraka. Zbog toga zadržava i razne mirise iz okoline. Mirisi dima ili kuhanja samo su neki od njih. Parfemi za kosu služe tome da se ti mirisi neutraliziraju, da se kosa osvježi i da lijepo miriši cijeli dan.

Povezane objave

POKOPI NA GROBLJIMA (888)

POKOPI NA GROBLJIMA (888)

SUBOTA, 20. SRPNJA 2024. ZAMET, 14.00: Biserka Nakić (1933) ZAMET, 12.00Slavka Gregorović (1940) DRENOVA, 10.00Koviljka Vukelić (1935) KASTAV, 10.00Gordana Padavić (1959) KASTAV, 11.00Edi  Sušanj (1962) BAKARAC, 11.00Ljubica Blažina (1961) KRALJEVICA,...

U boćariji Poljane održane Sportske igre umirovljenika

U boćariji Poljane održane Sportske igre umirovljenika

Sportske igre umirovljenika održane su u boćariji Poljane u povodu proslave Dana grada Opatije u organizaciji Udruge umirovljenika Opatija.Igre su natjecateljima ponudile odmjeravanje snaga u pikadu, kartama te muškom i ženskom boćanju. Uslijedila je...

Pin It on Pinterest