Brod riječke Jadrolinije oštećen u nezgodi na otoku Šipanu

25.10.2021. 19:18 | Crna kronika

Autor teksta: P. B. , Foto: Ministarstvo mora

Brod Postira riječke Jadrolinije oštećen je danas u nezgodi u luci Suđurađ na otoku Šipanu. Prilikom otkazivanja motora kod vožnje krmom oštećen je brodski vijak.
Postira, Jadrolinijin brod na redovnoj liniji za Elafite, za vrijeme isplovljavanja iz luke krmom se naslonila na otočić u uvali Suđurađ te, zbog oštećenja vijka i problema s pogonskim motorom, nije u mogućnosti nastaviti putovanje, priopćeno je iz Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.
Prilikom udara nije došlo do prodora mora, nema onečišćenja morskog okoliša i nema ozlijeđenih putnika i članova posade. Brod je sigurno privezan za obalu uz pomoć izletničkog jedrenjaka koji se našao u blizini.
Linija broda Postira danas će se nastaviti od Gruža do Koločepa brodom Brenum i trajektom Mate Balota za Lopud i Suđurađ, dok će od sutra liniju preuzeti Jadrolinijin brod Premuda.

 

 

Povezane objave

Žena od 67 godina krala iz trgovine kozmetiku vrijednu 2.900 kuna

Žena od 67 godina krala iz trgovine kozmetiku vrijednu 2.900 kuna

Službenici Prve policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 67-godišnjom hrvatskom državljankom zbog sumnje da je počinila krađu.Žena  se sumnjiči da je jučer oko 9,45 sati iz trgovine u središtu Rijeke ukrala  kozmetičke...

Oružani prepad u trgovini na benzinskoj postaji na Viškovu

Oružani prepad u trgovini na benzinskoj postaji na Viškovu

Policija traga za razbojnikom koji je sinoć počinio oružani prepad u trgovini na benzinskoj postaji na Viškovu.Razbojništvo se dogodilo oko 23.30 sati, a izveo ga je maskirani pljačkaš koji je zaprijetio oružjem dvojici djelatnika, te iz blagajne ukrao...

Pin It on Pinterest