Bogati adventski vikend u Rijeci, atraktivan program na niz lokacija u gradu

16.12.2022. 17:07 | Rijeka, Rijeka & Regija

Foto: TZ Grada Rijeke

U sklopu Rijeka Adventa ovog vikenda održat će se razni zabavni i glazbeni programi, kao i programi za djecu, uz gastro ponudu na različitim lokacijama u gradu.

Uz raznovrsnu gastro ponudu na Trgu riječke rezolucije i Trgu 128. brigade HV-a, ovog vikenda na Trgu Riječke rezolucije na repertoaru je atraktivan glazbeni program, a Trg Ivana Koblera ponovo će biti u znaku DJ partya.

„Odlične gastro ponude ne nedostaje ni na Adventiranju kod Kazališta, gdje posjetitelje očekuje i dobra zabava uz prigodan glazbeni program. Tako ove subote možete uživati u najvećem retro partyju ove zime na kojem će nastupiti DJ Luca Montecchi koji će posjetitelje zabaviti uz popularne hitove Gunsa, R.E.M.-a, Vanilla ICE-a, Spajsica, Britney, Senne M, Kasandre, I.Bee i mnogih drugih izvođača“, poručuju iz Turističke zajednice grada Rijeke.

Na brojnim lokacijama u gradu nalaze se najljepše kulise za adventsko fotografiranje, gdje će posjetitelji imati priliku ovjekovječiti svoj posjet Rijeka Adventu i otići s uspomenom na najčarobniji dio godine.

Osim već tradicionalnih sadržaja poput Kućice Djeda Božićnjaka, klizališta Morska pahuljica, Vlakića Djeda Mraza, ove godine je Turistička zajednica pripremila posebno iznenađenje – ekskluzivnu poslovnicu Poštanskog ureda Djeda Mraza. Vilenjaci Poštanskog ureda Djeda Mraza u Riječkom tunelu ovog vikenda nestrpljivo očekuju dolazak posjetitelja, a u subotu u popodnevnom terminu pisma će zaprimati i Djed Mraz osobno. Radno vrijeme Poštanskog ureda ovog vikenda je u subotu od 9 do 13 sati i od 17 do 21 sat te u nedjelju od 10 do 14 sati“, najavili su iz Turističke zajednice.

Dobra zabava posjetitelje očekuje i na Trsatu, u sklopu programa Adventa na Gradini.

Iz programa Rijeka Adventa do kraja prosinca valja još izdvojiti Gastrofeštu koja će se na Korzu održati 23. prosinca. U Katedrali sv. Vida će se 26. prosinca održati tradicionalni koncert „Božić je judi“, dok će 28. prosinca u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije božićni koncert održati Joso Butorac. Veliko finale svakako će biti doček Nove godine na Korzu uz DJ Voljena, Vatru i Queen Real Tribute Band.

Najčitanije


Povezane objave

Prijem za učenike generacije riječkih osnovnih škola

Prijem za učenike generacije riječkih osnovnih škola

U Salonu Grada Rijeke održan je prijem za učenike generacije riječkih osnovnih škola. Riječ je o učenicima koji su se tijekom svog osnovnoškolskog obrazovanja, pored iznimnog uspjeha u školi i uzornog vladanja iskazali i u brojnim izvannastavnim,...

POKOPI NA GROBLJIMA (863)

POKOPI NA GROBLJIMA (863)

PONEDJELJAK, 24. LIPNJA 2024. DRENOVA, 10.30: Jelica Lelas (1949) PUNAT, 18.00Anica Orlić  ŽEGOTI, 15.00Mile Todorović (1943) KAMPOR, 18.00Ruža Kuparić (1945) VRPOLJE, 17.00Milka Štrbac (1935) UTORAK, 25. LIPNJA 2024. KOZALA, 14.30Petra Medved...

Na Srdočima nestao Sebastian Mušura

Na Srdočima nestao Sebastian Mušura

Nestao je Sebastian Mušura (16) iz Rijeke, u subotu oko 17 sati udaljio se sa Srdoča i otad mu se gubi trag. Njegov nestanak objavljen je i na mrežnim stranicama Nacionalne evidencije nestalih osoba nakon što je prijavljen policiji. Za mladića, rođenog...

Pin It on Pinterest