NOVOGODIŠNJIH 8: Battifiaca s još sedmero pjevača snimio pjesmu “Sretna nova godina”

18.12.2022. 09:30 | Mozaik, Novosti

Osmero popularnih hrvatskih pjevača – Mario Lipovšek Battifiaca, Ksenija Erker, Tina Kresnik, Ivana Marić, Jimmy, Amir Kazić Leo, Max Hozić i Gordan Gregurović – udružilo je svoje raskošne vokale u prigodnoj pjesmi „Sretna nova godina“ autora Alena Orlića i Ivana Mikulića koji su ih okupili pod zajedničkim imenom Novogodišnjih 8.
Miroslav Jimmy Stanić, pjevač benda Neki to vole vruće, o pjesmi i spotu rekao je: „Vrlo sam se rado odazvao snimanju pjesme na poziv svog kolege Alena Orlića jer mi je uvijek zadovoljstvo stvarati, a pogotovo kada to uključuje suradnju s dragim mi kolegama. Pjesma je odlična, vesela, a svima nam u ovim teškim vremenima nedostaje pozitive pa tako i glazbe koja odiše zajedništvom i dobrim raspoloženjem. Atmosfera na snimanju spota bila je očekivano odlična – jedno ugodno druženje s ljudima od kojih neke ne viđam često pa mi je time i to bilo draže. Mnoštvo smijeha, priče i, naravno, zadovoljstva onim što smo stvorili. Vjerujem i nadam se da će i publika osjetiti te pozitivne osjećaje.“


Battifiaca se našalio na svoj račun pa je izjavio da mu je drago sudjelovati u svemu što se slavi tijekom bijele zime te da mu je bilo zadovoljstvo sudjelovati. Jedino žali, kao i porečki pjevač Gordan Gregurović, što za razliku od ostalih pjevača nije mogao ostati na druženju nakon kasnovečernjega snimanja spota zbog putovanja doma.
Ksenija Erker istaknula je da je pohvalno što autori Orlić i Mikulić imaju običaj u svoje pjesme u kojima sudjeluje veći broj pjevača pozvati i nekoga od starije generacije pjevača te da je s veseljem pristala biti dio te vesele i optimistične pjesme. Budući da su se divno zabavljali na snimanju spota, Erker se nada da će to veselje prijeći i na publiku.


Max Hozić u ovoj se pjesmi našao u dvostrukoj ulozi: kao jedan od pjevača i kao redatelj videospota. Kaže da je uvijek izazov okupiti veći broj pjevača i organizirati snimanje, no da je uz ovih Novogodišnjih 8 i njihovu pozitivnu energiju imao osjećaj da stvarno slave Novu godinu.
Autori pjesme kažu da su sretni što su u svojoj novogodišnjoj pjesmi uspjeli okupiti tako kvalitetne i drage glazbenike i zahvalni su im što su svim srcem sudjelovali u stvaranju pjesme i spota. Posebice ističu zadovoljstvo što su ostvarili suradnju s velikom legendom hrvatske glazbe, Ksenijom Erker, s kojom do ove pjesme još nisu imali priliku surađivati.

Najčitanije


Povezane objave

POKOPI NA GROBLJIMA (863)

POKOPI NA GROBLJIMA (863)

PONEDJELJAK, 24. LIPNJA 2024. DRENOVA, 10.30: Jelica Lelas (1949) PUNAT, 18.00Anica Orlić  ŽEGOTI, 15.00Mile Todorović (1943) KAMPOR, 18.00Ruža Kuparić (1945) VRPOLJE, 17.00Milka Štrbac (1935) UTORAK, 25. LIPNJA 2024. KOZALA, 14.30Petra Medved...

Hrvatski košarkaši pobijedili Poljsku na turniru u Opatiji

Hrvatski košarkaši pobijedili Poljsku na turniru u Opatiji

Članovi hrvatske košarkaške reprezentacije odmjerili su danas snage s reprezentacijom Poljske u utakmici odigranoj u dvorani "Marino Cvetković", u sklopu međunarodnog turnira. Susret je okončan pobjedom hrvatskih košarkaša rezultatom 82:68.Turnir se u...

Pin It on Pinterest