Ankica Kruljac više nije direktorica Novog lista! Novi, jedini direktor sada je Bojan Divjak, nećak Vladimira Šeksa

18.04.2024. 20:10 | Rijeka, Rijeka & Regija

Autor teksta: Fiore Vežnaver, Foto: Portal Burin

Ankica Kruljac više nije direktorica Novog lista! Novi, jedini direktor riječke izdavačke kuće jest Bojan Divjak, što se i navodi u novom impressumu riječkog dnevnog lista. Osječanin Divjak je član uprave tvrtke Media Solutions, osječke firme koja je ne tako davno postala većinski vlasnik Novog lista, preuzevši kontrolu nad riječkim dnevnikom od slovačkog medijskog holdinga.

Divjak se dosad navodio kao član uprave Novog lista, dok je Ankica Kruljac bila predsjednica uprave riječke izdavačke kuće. Kruljac odlazi s te funkcije nakon što je na tom mjestu bila još od posljednjeg dana 2016. godine. Zasad nije poznato kakva je daljna sudbina Ankice Kruljac u Novom listu.  Bojan Divjak je u medijima apostrofiran kao nećak Vladimira Šeksa.

U novom impressumu Novog lista v.d. glavnog urednika je i dalje Ivica Tomić, inače po vokaciji fotoreporter, izvršni urednik je Dražen Herljević, a zamjenik v.d. glavnog urednika Edi Prodan.

Najčitanije


Povezane objave

POKOPI NA GROBLJIMA (829)

POKOPI NA GROBLJIMA (829)

PONEDJELJAK, 20. SVIBNJA 2024. KOZALA, 14.30: Tomo Majetić (1931) DRENOVA, 12.30Ante Živković (1938) RUKAVAC, 15.00Marija Šišović  CRIKVENICA, 15.00Marija Ivančić (1924) ZUBOVIĆI, 17.00Marija Kustić (1937) UTORAK, 21. SVIBNJA TRSAT, 14.30Milica Makaus...

Globalni koncept dostave hrane stigao i u riječki zatvor

Globalni koncept dostave hrane stigao i u riječki zatvor

Globalni koncept dolaska do hrane preko dostavljača stigao je i u riječki zatvor. Kamera našeg reportera je tako snimila trenutke baš kada je dostavljač - pretpostavljamo - hrane, upravo pozvonio na vrata zatvora u središtu Rijeke, s velikom torbom...

Pin It on Pinterest