Aleksandar Alobić pobjednik Svetskog prvenstva va pukalnicah u Opatiji

01.09.2023. 13:59 | Novosti, Opatija, Rijeka & Regija

Foto: Grad Opatija

Osmo izdanje Svetskog prvenstva va pukalnicah okupilo je u opatijskom caffe baru “Barić” brojne velike i male natjecatelje koji su se borili za ovogodišnji naslov najboljeg pukalničara. Kao i uvijek, cilj je bio pukalnicom pogoditi metu s određene udaljenosti i pritom biti čim precizniji. 

Ukupno najbolji rezultat prvenstva napravio je Aleksandar Alobić kome je, već po tradiciji, pripao i prijelazni pehar.

Natjecanje su otvorila djeca među kojima je najuspješniji bio Jan Božić, dok su drugo i treće mjesto osvojili Nikola Smojver i Loredana Gudac. Kategoriju pukalničarki je kao i prošle godine osvojila Iris Vikario, druga je bila Ester Milenković, dok je treće mjesto pripalo Jadranki Vikario.

Titulu svjetskog prvaka u muškoj kategoriji osvojio je Aleksandar Alobić, drugi je bio Mirko Suša, a treći Marin Maslić.

Nagrađene su i najmlađe sudionice natjecanja Lena Širola i Dora Plašćar koje su pucale uz pomoć roditelja. Prvenstvo je obišao i opatijski gradonačelnik Fernando Kirigin.

Najčitanije


Povezane objave

POKOPI NA GROBLJIMA (888)

POKOPI NA GROBLJIMA (888)

SUBOTA, 20. SRPNJA 2024. ZAMET, 14.00: Biserka Nakić (1933) ZAMET, 12.00Slavka Gregorović (1940) DRENOVA, 10.00Koviljka Vukelić (1935) KASTAV, 10.00Gordana Padavić (1959) KASTAV, 11.00Edi  Sušanj (1962) BAKARAC, 11.00Ljubica Blažina (1961) KRALJEVICA,...

U boćariji Poljane održane Sportske igre umirovljenika

U boćariji Poljane održane Sportske igre umirovljenika

Sportske igre umirovljenika održane su u boćariji Poljane u povodu proslave Dana grada Opatije u organizaciji Udruge umirovljenika Opatija.Igre su natjecateljima ponudile odmjeravanje snaga u pikadu, kartama te muškom i ženskom boćanju. Uslijedila je...

Pin It on Pinterest