Akcijom darivanja krvi obilježen dan zaštitnika vatrogasaca

04.05.2022. 11:26 | Novosti, Regija, Rijeka, Rijeka & Regija

Foto: PGŽ

U povodu  Dana Svetog Florijana, zaštitnika vatrogasaca, Aktiv dobrovoljnih darivatelja krvi Javne vatrogasne postrojbe Rijeka u suradnji sa Crvenim križem organizirao je tradicionalno darivanje krvi.

Akciji se priključio dožupan Vojko Braut koji je čestitao vatrogascima njihov dan i uputio pohvale Vatrogasnoj postrojbi i Crvenom križu na aktivnom doprinosu darivanja krvi i svim naporima koje je sustav civilne zaštite poduzeo tijekom pandemije. Čestitkama se pridružila i Željka Kinkela, voditeljica Odsjeka darivatelja krvi Gradskog društva Crvenog križa Rijeka, zahvalivši vatrogascima na redovnoj organizaciji ovakvih akcija.

Dožupan Braut i voditeljica Kinkela upozorili su na trenutno niske zalihe krvi i pozvali sve građane i građanke da se odazovu akciji, posebno one koji do sada nisu imali prilike darivati krv. 

Povezane objave

Na riječkom Korzu održava se Team Work Days 2022.

Na riječkom Korzu održava se Team Work Days 2022.

Na riječkom Korzu u tijeku je  manifestacija Team work days 2022., javna prezentacija projektnih aktivnosti koje Zajednica tehničke kulture Rijeka provodi s učeničkim zadrugama Primorsko – goranske županije, a kroz koju se želi pojačati inovacijski impuls...

Žena od 67 godina krala iz trgovine kozmetiku vrijednu 2.900 kuna

Žena od 67 godina krala iz trgovine kozmetiku vrijednu 2.900 kuna

Službenici Prve policijske postaje Rijeka dovršili su kriminalističko istraživanje nad 67-godišnjom hrvatskom državljankom zbog sumnje da je počinila krađu.Žena  se sumnjiči da je jučer oko 9,45 sati iz trgovine u središtu Rijeke ukrala  kozmetičke...

Pin It on Pinterest